Здравейте колеги .Някой може ли да ми каже това показание на стрелката на температурата нормално ли е при положение че колата не е спирана 40 километра и би трябвало да е загряла
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно стрелката на температурата
Collapse
X
-
Направи диагностика, не е нормално да ти свети инжекциона, повишения разход може да е и от друг проблем ! НЕ искам да "подливам" вода на колегата , но ако си с оригинален термостат има вариант да се преправи и да стане за 20-25 лева. Ако имаш интерес пиши на лично.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
To и на мен ми стои стрелакта там...защото термостата е прецакан...Аз реших проблема с картон отпред на радиатота.....хахахахахах...Като МОСКВИЧ или като ЛАДА...Сега стрелката стои посредата....Но това е селска проява от моя страна...докато намеря пари така ще е....BMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
valeri_86_ написа:To и на мен ми стои стрелакта там...защото термостата е прецакан...Аз реших проблема с картон отпред на радиатота.....хахахахахах...Като МОСКВИЧ или като ЛАДА...Сега стрелката стои посредата....Но това е селска проява от моя страна...докато намеря пари така ще е....Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар