Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Драскотини по предното стъкло.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Драскотини по предното стъкло.

Появили са се леки драскотини по предното стъкло (незнам от какво) но са доста и вечерно време се получават някви отблясъци и въобще е неприятно , въпроса ми е имали някаква полир паста за стъкла или течност с която да се махнат ? Ако някой знае такъв вид и марка паста да ми сподели , благодаря ви предварително!

Марката е Кобра или подобни ликуват ги с нови стъкла.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

деругите ги правят чистачките като работят на сухо. моето беше доста надрано, докато един ден се спука. ходих до кобра смениха ми го, беше февруари. лятото се кефех на нов прозорец, но дойде зимата и деружките почнаха пак да се появяват. за мое щастие сега са предимно от пасажерската страна . явно лятото съм стъргал на сухо и с пясък по стъклото
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Трябва да има и друг вариант освен смяна на стъклото , някой по запознат трябва да каже ...

Коментар

Паста за зъби и аз трябва да пробвам че и при мен се надра леко.
          FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
          FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

slav4o_vt написа:
            Паста за зъби и аз трябва да пробвам че и при мен се надра леко.
            Избелваща или обикновена ?
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

честно да си призная не знам дали ще стане, стъклото е доста твърдо. Иначе съм полирал мед, алуминий, желязо без проблем
              FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
              FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

трябва се пробва но съм малко скептичен относно пастата за зъби ... има препарат който спомага за отичането на водата по стъклото , в смисъл да не остават капки ... май се казваше rain x но незнам дали ще помогне за драскотините ....

Коментар

Има как да се премахнат драскотините.Не знам точно с какво но на една автомивка го правиха на много скъпа кола.Като попитах ми казха,че ако си сменям стъклото през 2 год.ще ми е по евтино.Явно е само за скъпи коли
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

В бензиностанция на OMV съм виждал препарат за полиране на фарове,но не съм се зачитал дали е за пластмасови или стъклени.
                    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
                    X