Здравейте колеги,Моля за предположения от какво може да е това стържене:http://youtu.be/lMiaYWBIvFkПроявява се само при минусови температури, а когато колата загрее спира...Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно стържене при студен двигател - Фиат Браво
Collapse
X
-
ако искаш в събота или неделя мога да погледна, и да видим дали ще го диагностицираме. пп Нещо не ти виждам колата до блока, да не си се преместил?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Лошото е че звука не идва от към ремъците, а от другата страна. С натискане на съединителя няма съществена промяна ( пробвах ).... мисля че намалява, но не изчезва (може и да се заблуждавам). Другото странно нещо, е че като загрее от парното започва да мирише странно ... нещо като на изгоряло или пристъргано не мога да опиша точно.Банков всеки ден си е там Просто на различно място Ще съм благодарен ако дойдеш да я погледнем събота или неделя сутринтаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Лошото е че звука не идва от към ремъците, а от другата страна. С натискане на съединителя няма съществена промяна ( пробвах ).... мисля че намалява, но не изчезва (може и да се заблуждавам). Другото странно нещо, е че като загрее от парното започва да мирише странно ... нещо като на изгоряло или пристъргано не мога да опиша точно.Банков всеки ден си е там Просто на различно място Ще съм благодарен ако дойдеш да я погледнем събота или неделя сутринтаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Joro написа:Пробвай дали ще изчезне с натискане на съединителя. Прилича на стържещ лагер - може да е от аксиалния, а може и да е от някоя ролка по ремъците.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Карал съм служебен дизел със същият проблем. В началото като започна звука беше като при теб. След 100 хиляди км постепенно усилване лятото изобщо го нямаше, а зимата при много ниски температури стигна неочаквани висоти но само първите 4-5 мин след запалване сутрин, после няма проблеми. Може и още толкова да са и навъртяли след това, че и много повече.
Коментар
-
bachev написа:Честно казано не се успокоявам много от факта, че може да се кара и така :D А тази миризма от парното на изгоряло, когато загрее не е ли свързана с проблема ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Екстра Yellow_Flash_Colorz_PDT_06S_BANKOV написа:bachev написа:Честно казано не се успокоявам много от факта, че може да се кара и така :D А тази миризма от парното на изгоряло, когато загрее не е ли свързана с проблема ?Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар