Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за промяна по външния дизайн на колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за промяна по външния дизайн на колата

Привет, имам идея, която искам да осъществя, а именно да променя външния дизайн на автомобила си /колата в гаража ми/. Касае частична промяна на предна и задна част на колата. Задницата ми е ясна как ще стане /прикачения файл/, предницата все още обмислям как да изглежда, но въпроса ми е дали ще имам проблеми с КАТ и необходимо ли е да предприемам някакви действия за издаване на допълнителни документи?Благодаря предварително.
    Прикачени файлове
    karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
    https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Re: Въпрос за промяна по външния дизайн на колата

karolev написа:
    Привет, имам идея, която искам да осъществя, а именно да променя външния дизайн на автомобила си /колата в гаража ми/. Касае частична промяна на предна и задна част на колата. Задницата ми е ясна как ще стане /прикачения файл/, предницата все още обмислям как да изглежда, но въпроса ми е дали ще имам проблеми с КАТ и необходимо ли е да предприемам някакви действия за издаване на допълнителни документи?Благодаря предварително.
    За оптичен тунинг кви филми кви 5 лева незнам някой да ходил да се е регвал за оптичен тунинг
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Не става дума само за спойлери, брони, а става дума за цялата задница. 1:1 с дизайна на прикачения файл.
      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
        Не става дума само за спойлери, брони, а става дума за цялата задница. 1:1 с дизайна на прикачения файл.
        едвали някой ще ти направи проблем в нашата заспала страна.Невиждам и какво има да регваш , но толкова ако искаш , може се напрай снимка на колата , както за коли с повече ит 1 цвят ... и си готов Ама кой глупав полицай ще се сети за това , ще ти се заяждат за сякви други неща но едвали и за дизайна
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
        X