Здравейте Колеги,Забелязах че въздуховодът от снимката се е прокъсал (снимката е примерна не е от моята кола) на мястото на което съм отбелязал. Сега е доста студено и всичко се е вкостило и не ми се иска да го сменям в момента. Въпроса ми е как би се отразило това на работата на колата? Лично аз не забелязвам някаква разлика в работата на двигателя или в динамиката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробит въздуховод - евнтуални проблеми?
Collapse
X
-
прави се с бинт + силикон , лепенката или лентата ще се разлепи от температурата. Но по добрата идея е да се огледаш в раздел продава, може и да ти излезе късмета. В александър ауто мисля че още им се намират наколко броя, но ценате е към 80лв.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Това е един от най-масовите проблеми при този и подобни него му двигатели. В момента карам с трети, имам един ремонтиран и един за ремонт. Така с три маркуча винаги имаш един работещ, един който да го замести и друг за заигравка . Аз лично ги лепя също и ги обличам в бинт, но мястото е доста "криво", вибрации, топлина, изпарения и т.н., и доста трудно изкарват повече от година, преди да се сцепят. Общо взето един вид обслужване, което става и "по-народно му" .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар