До колко въпросната течност върши работа,и може ли да ми препоръчате марка течност?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Течност за запушване на радиатор
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз съм ползвал синя тубичка на Holts Radwelt,но честно казано не ми спря теча и прибегнах до стария трик с червения пипер естествено в умерени количества и теча спря И на БМВ за протекло парно пробвахме с тая добавка и пак нищо не се случи,че и него излекувахме с подправкатаEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
-
много зависи какво искаш да запушиш. ако си се ударил челно и радиатора е мармалад няма да помогне ако са му заминали гумените уплътнения между хоризонталните тръбички и пластмасите пак няма да помогне. кажи какъв е проблема и ще получиш мнения все пак без да знам за какво става въпрос бих препоръчал нещо втора ръка. миналата зима си купих от морга преден радиатор за 30 лв. като вземем в предвид че такъв в магазина( не китайски или тайландски ) стува 220 лв. мисля че мога да ги сменям всяка година и ще ме изкарат повече от колкото ако си купя нов, но това си е мое мнение не натоварвам никого с него
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:много зависи какво искаш да запушиш. ако си се ударил челно и радиатора е мармалад няма да помогне ако са му заминали гумените уплътнения между хоризонталните тръбички и пластмасите пак няма да помогне. кажи какъв е проблема и ще получиш мнения все пак без да знам за какво става въпрос бих препоръчал нещо втора ръка. миналата зима си купих от морга преден радиатор за 30 лв. като вземем в предвид че такъв в магазина( не китайски или тайландски ) стува 220 лв. мисля че мога да ги сменям всяка година и ще ме изкарат повече от колкото ако си купя нов, но това си е мое мнение не натоварвам никого с него
Коментар
-
badr_hari написа:Hristian_Aleksiev написа:много зависи какво искаш да запушиш. ако си се ударил челно и радиатора е мармалад няма да помогне ако са му заминали гумените уплътнения между хоризонталните тръбички и пластмасите пак няма да помогне. кажи какъв е проблема и ще получиш мнения все пак без да знам за какво става въпрос бих препоръчал нещо втора ръка. миналата зима си купих от морга преден радиатор за 30 лв. като вземем в предвид че такъв в магазина( не китайски или тайландски ) стува 220 лв. мисля че мога да ги сменям всяка година и ще ме изкарат повече от колкото ако си купя нов, но това си е мое мнение не натоварвам никого с него
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Отиваш при Италянеца и за 50 взимаш здрав само остава монтажа.
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:много зависи какво искаш да запушиш. ако си се ударил челно и радиатора е мармалад няма да помогне ако са му заминали гумените уплътнения между хоризонталните тръбички и пластмасите пак няма да помогне.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
S_BANKOV написа:На стеден и изгасен двигател, после загряваш на място.На работещ и горещ двигател не барай - по здравословно е.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Точно добавката Holts-RADweld ми помогна два пъти. Първият път на Ипсилон заради радиатора на парното и изкара 130 х.км. без проблеми.От 10 х.км. е на Бравата и теча от водният радиатор спря.Слагай смело, но спазвай стриктно упътването.LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
FIAT STILO 1.6 16V 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар