Здравейте колеги,нов съм във форума и нямах време да прочета всички теми ,но накратко имам намерение да си взема пунто 19 жтд .до колкото четох има доста позитивни коментари от към този двигател.http://www.cars.bg/u883332 ето я и нея.Та питането ми е следното:като цяло няма забележки освен че кутията или там както се казава за въздушния филтър видях че е пукнат и лепен на няколко места .та каква изненада може да очаквам от там и от къде може да си намеря и да го сменя?благодаря на отзовалите се.Лека вечер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.9 JTD
Collapse
X
-
Хубава кола е пунтото колега и не се притеснявай за тази кутия.От моргите можеш да си намериш без проблем и съвсем евтина.Преди да я купиш помоли някой от форума в близост до теб да я закачи на диагностика и да я диагностицира добре за да знаеш какво купуваш все пак.Успех.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
-
FGRC написа:Хубава кола е пунтото колега и не се притеснявай за тази кутия.От моргите можеш да си намериш без проблем и съвсем евтина.Преди да я купиш помоли някой от форума в близост до теб да я закачи на диагностика и да я диагностицира добре за да знаеш какво купуваш все пак.Успех.
Коментар
-
boyan_kb написа:За съжаление нямам такъв познат мисля да я взема на късмет.Тези където я продават са ми приятели и уж казаха че всичко е ок.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Цената е висока! За около 3000-3200 можеш да намериш прилично пунто.Тази сигурно няма платена екотакса (питай на място).Иначе и на мен ми харесва, но за тези пари не бих я взел Имаш ли парите, недей да бързаш с избора"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Danchojn написа:Ако е така по става. То самата регистрация си е 300-500лв, така че...........................става приемливо. Ако е добре автомобила и ти е на сърце взимай го.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Danchojn написа:Е това не е добре. Ако там са мошеници, трябва да се бяга............................Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар