Колеги на темпрата 1.6 бензин стартера при топло време няма никакви проблеми,но при студено време завъртам да паля и той изчегъртва (върти но не мотора )връщам ключа и го прави същото нещо още 2-3 завъртания..и чак на 4-5 почва да върти двигателя...свалих го , дадох го на един дето ги поправя ....и каза че го изчистил целия ..зачистил някаква пластина с шкурка .. и не сменявал нищо защото всичко било здраво и аз си го сложих и уви..пак същата история...след палене и загряване на колата проблема го НЯМА ! но изстине ли .. пак го прави ! от какво ли е.. той каза че може да е от маса ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем в стартер !
Collapse
X
-
Ебати майстора, неможе да е здраво, все има някаква причина, щом пак го прави.Мирише ми на абендикс, те правят тия магарий, кат се износят, и застудее , почват да се ебават.Признак е , върти се ел мотора на стартера, но не зацепва в маховика. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . иначе ако се чува цъкане без да се ел мотора, вече клони за шалтер......Fiat palio 1.7td
-
Таман на бендикс отиват нещата. На фиат го видях как свален от колата върти, но дигнеш ли го и няма никой, в смисъл не зацепва, а се върти. След като си направихме експеримент докато върти стартера видяхме, че под натиск бендикса се връща назад, а то не трябва да е така. Така че колега сменяй бендикса и дано другите неща да са наистина здрав икакто ти е казал майстора.
Коментар
-
nelegalniq написа:Таман на бендикс отиват нещата. На фиат го видях как свален от колата върти, но дигнеш ли го и няма никой, в смисъл не зацепва, а се върти. След като си направихме експеримент докато върти стартера видяхме, че под натиск бендикса се връща назад, а то не трябва да е така. Така че колега сменяй бендикса и дано другите неща да са наистина здрав икакто ти е казал майстора.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:Точно за това се чудя..защото като го свалих му го занесох и той там му подаде ток... и или илизаше и не се връщаше,или излиза малко...след почистване и зачистване на някаква пластина....при подаването на ток излизаше и се връщаше идеално ,но пак го прави тоя номер !като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
fuel injekcion написа:nelegalniq написа:Таман на бендикс отиват нещата. На фиат го видях как свален от колата върти, но дигнеш ли го и няма никой, в смисъл не зацепва, а се върти. След като си направихме експеримент докато върти стартера видяхме, че под натиск бендикса се връща назад, а то не трябва да е така. Така че колега сменяй бендикса и дано другите неща да са наистина здрав икакто ти е казал майстора.
Коментар
-
Днес го занесох да го погледне един който е най-добрия който познавам ,и аз не знам защо не си го занесох първия път при него а при другия който изобщо не разбирал ,поне се уверих ,и знам че няма да се върна никога при него :D :D на стартера ми смениха една втулка за 2-лева и елементарно запоиха шалтера ! не знам как може да се разпой нещо и после да не се запой аман от майстори ... та направи човера тези неща и като му даде ток бендикса излезе и за завртя доста добре след което се прибра :D :D а дано е добре ,утре го слагамFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар