Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с пръскалките на чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с пръскалките на чистачките

Здравейте колеги, откакто съм си закупил моето Пунто мк2 1.2 16в винаги имам нов проблем с чистачките.Или няма да работят самите чистачки или само едната или няма да пръска течност и доста подобни. От няколко дни обаче забелязвам че колата не иска да пръска и снощи реших да погледна дали не се е запушила системата някъде, но всичко беше наред. След продължителен опит за пръскане видях че количеството течност което излиза е супер минимално и това ме наведе на мисълта че сами пръскалки които са на капака не работят. Това което ме интересува имат ли смяна и дали лесно се намират по магазините.Благодаря

има колега колкото искаш аз си взех онлаин не за фиат точно др модел ама стават пак иначе отначало ги отпушвах сас спреи за ръжда праскам отпред в дупките

Коментар

А самата смяна сложна ли е? Като погледнах трябва да махна цялата кора на капака и се чудя после дали ще мога да я сложа.

Коментар

Е чак пък цялата само от задната срана кокото да махнеш пръскалката аз си сложих от ситроен Ц4 които пръскат като пулверизатор но ги махнах отпуших старите и пак ги сложих.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ами намерих един магазин който ги предлага и ще го посетя надявам се да е само това, и да не се наложи да оправям цялата система, не че нещата са скъпи ама много трябва да се ровичка човек. Мерси за съветите колеги

Коментар

Има светещеи сини пръскалки :Д тип пичеловки по 5-6 лева сa :D (Любимите ми) , Но самнява да са запушени , почисти ги с игла виж помпата надува ли добре без пръскалките
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
            X