Като карам между облегалката и задната седалката на бравото ми духа студен въздух направо става течение, а при 120-30 направо изтива вътре купето. откъде може да е? Духането идва от към багажника и си е доста особено при висока скорост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво - духа в купето от към багажника
Collapse
X
-
Има. Намира се от дясно като застанеш зад колата с лице към купето. Но ме съмнява да е от там, понеже има нещо като клапи, от гума, които се вдигат когато работи парно, климатик, отворени прозорци или затваряш някоя от вратите. Единствения начин е да свалиш бронята и да погледнеш дали някой умник не е "олекотил" колата.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
кола
Да не е удряна колата и да е останал някой отвор При мен духа щото на подкалника има дупка от една пластмаса която държеше тръбата към резервоараа тя се откъсна За uаква кола Пунто или БРАВОВиж на канал от долу нещо да няма дупкаВиж под мокета същоНа задната врата има едни гумени тампони където се регулират .Може и някой вярно да се качи на задната и като караш да чуе от къде идва.
Коментар
-
въобще не се чува да влиза въздух вътре днес возих 1 приятел отзад и ми каза че му ставало много студено на гърба и че духало и наистина се оказа така идва от багажника между облегалката и седалката според мен може да е някоя клапа, подкалниците са ми добре има си корите има си всичко отпред чак като много засиля започва да се усеща че става студено но нищо друго. каде се намират тези клапи и как да достигна до тях, уплатненията ми се виждат читави, отдоло не видях да има дупки.
Коментар
-
Казах ти къде е тази клапа. Като свалиш бронята ще видиш дали е от там намира се от дясно, и са 3 или 4 гумени ленти. Няма как да не ги видиш. За всеки случай прегледай мокета дали не е мокър някъде, кората, която се намира под резервната гума дали не е мокра. Друго място от където да духа не знам. Както каза и kluchar най - добре вдигни колата на подемник и огледай хубаво от долу.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Ето една тема, по която да се ориентираш за мястото на тази клапа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49584Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Провери дали ти е уплътнен капака който покрива бензиновата помпа. Намира се в багажника, вдясно пред резервната гума.Също уплътненията на задните светлини.За да разбереш откъде духа - нарязваш си малко лентички от найлоново пликче. Налепяш ги от единия край с тиксо. И ги лепиш вътре по купето. Като караш гледаш кои лентички са спокойни и кои трептят от завихрянето на въздуха.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар