Благодаря ви , колеги помагате ми доста всички въпреки лекия скандал който се заформи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По - силни фарове за BRAVO ?!
Collapse
X
-
аз си закупих фарове с лупа оригинални валео доста запазени имат малко прах на самите лупи светеха перфектно даже и преди ксенона представям си ако ги изчистя какво ще е да не кажа голяма дума но светеха поне 5 пъти по добре от рефлекторните които бяха на колата цената при италианеца е 100 лв 2 бр.
Коментар
-
t.mnml написа:при италианеца всичко за браво е що годе добро и цените са прилични Та в крайна сметка да изкажете мнение ксенон , лупи или просто почистване на фара ?
Коментар
-
Racer GT написа:Голямо чудо ще е... 100 кинта за лупи и 60-70 за рециклиране... и нищо.... едва ли ще остане доволен от резултата.Познавам няколко човека които бяха чули и те някакви митове за тези прословути лупи... после пари хвърлени на вятъра.Бях взел и аз едни оригинални валео-та мога да кажа като нови,изкарах една вечер с тях и ги махнах на следващия ден.Съгласен съм че с монтиран на тях ксенон ще е по-добре от сегашните му фарове с обикновени крушки....но трябва да добавим и още 70-80 лв за хубав ксенон.Съвет към автора на темата.Сваляй фаровете,внимателно ги отвори,изчисти рефлекторите както и стъклата отвътре,затвори ги,реглаж на фаровете,едни найтбрейкъри за 25лв и осветеността на пътя ще е доста по-добра.Това съм го правил на 4-5 коли никой не е съжалявал,не е като да дадеш 250 лв за лупи,рециклаж и ксенон и да си мислиш че много ще ти светят фаровете.Ако имаш пари вземи си и един хубав ксенон,тогава нещата ще си дойдат на мястото.
Коментар
-
galinchooo написа:П.С..ето разликите в баластите за която говоря от доста време и за която ме обвинявате че уж нямало.Единия е Imax 10A a другият Imax 6,3A.....Лампите са еднакви 6к и на двете снимки
Коментар
-
значи на моята кола, докато беше с рефлекторните фарове, едните найтбрейкъри ми решиха проблема с осветеността. почти три години нямам никакви забележки към видимостта, която осигуряват. при мен обаче и стъклото на фара беше съвсем бистро и рефлектора си беше наред. така че бих посъветвал колегата да си сравни стъклото с това на други браво/а и ако му изглежда по-добре да буха найтбрейкърите и да забравя. ако не му хареса резултата винаги може да се вкара във филма с лупи, ксенони и пр. а найтбрейкърите да отидат на дългите.и един въпрос: и аз нещо развивам навика да не ползвам дългите при ненатоварено движение, а да си играя с машинката на фаровете 0-2 и обратно. дали ще се износи бързо и ще се счупи?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
galinchooo написа:За ксенона мога да ти помогна.Като си взимаш ксенон който да ти върши работа гледай на баласта да пише Imax 9 или Imax 10A...Всичко под тая стойност свети на 70%.Тоест не напъва крушката достатъчно и няма да разбереш изобщо какво е удоволствието да караш на ксенон.Особено при дъжд...Ще е само един вид гъзария....И задължително настрой фаровете си в сервиз на позиция 0 и шофирай на положение 1(тоест свалени с една позиция).Няма да заслепяваш никой....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Sev написа:аз карам с нови фарове (бяха нови преди 4 години де, но не са загубили почти нищо от качествата си) , като не са от най-добрите фарове според тестовете (в този клас коли има и по-добри)за мен светят отличнощом не виждаш разлика - значи комплекта, който бил в теб не е бил читави какво е хубав ксенон според теб?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Sev написа:galinchooo написа:П.С..ето разликите в баластите за която говоря от доста време и за която ме обвинявате че уж нямало.Единия е Imax 10A a другият Imax 6,3A.....Лампите са еднакви 6к и на двете снимкиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Краси тва на снимките твоята кола ли е бре...Ще отлепиш на някой ретините от 3тия етаж.....хах.Понаведи ги малко тея фарове....
Коментар
-
t.mnml написа:и аз мисля че заслепяват , но щом казваш че не заслепяват и това е вариант
Коментар
-
t.mnml написа:и аз мисля че заслепяват , но щом казваш че не заслепяват и това е вариантFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар