или аз съм напълно кьорав вече или на тремпра фаровете са много зле. като купих колата бяха много нерегулирани, сега са вече горе-долу в час, обаче аз я взех с крушки 90/100 и веднага ги смених че ме е шубе пт такива доработки. не е променяна ел. системата на колата и не знам ако покарам 4-5 часа на фарове и то дълги/което ми се налага сравнително честичко/ дали няма да се запаля, та така смених ги. сега се чудя фабрично ли са им смотани фаровете или при мене нещо не е наред? рефлекторите са идеални, не са потъмнели. дайте съвет какво да правя да пускам ли нова инсталация с релета и да сменям крушките или в тази моментната нещо не ми е наред?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как са ви фаровете?
Collapse
X
-
Решението е крушки Филипс с 50% повече светлина, които не товарят ел. системата повече, отколкото обикновените такива. Потърси за "фарове" и "филипс" и ще откриеш няколко теми, защото това е обсъждано и преди. Аз си купих такива тази пролет за около 30 лв. двете.Ето линкowe към спецификация на крушките: http://www.lighting.philips.com/auto...isionplus.html - VisonPlus с 50% повече светлинаhttp://www.lighting.philips.com/auto...luevision.html - BlueVision със светлосиня светлина, подобна на ксенонhttp://www.lighting.philips.com/auto...s_premium.html - Premium с 30% повече светлинаНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Re: Как са ви фаровете?
pakumba написа:или аз съм напълно кьорав вече или на тремпра фаровете са много зле. като купих колата бяха много нерегулирани, сега са вече горе-долу в час, обаче аз я взех с крушки 90/100 и веднага ги смених че ме е шубе пт такива доработки. не е променяна ел. системата на колата и не знам ако покарам 4-5 часа на фарове и то дълги/което ми се налага сравнително честичко/ дали няма да се запаля, та така смених ги. сега се чудя фабрично ли са им смотани фаровете или при мене нещо не е наред? рефлекторите са идеални, не са потъмнели. дайте съвет какво да правя да пускам ли нова инсталация с релета и да сменям крушките или в тази моментната нещо не ми е наред?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
vancho20 написа:моите къси са също гола вода, като е пълен мрак добре ама зададе ли се светлинка отсреща и нищо не се вижда Osram или Philips???? koй ще каже, ама да светят снежно бяло не синкави жълтеникави и т.н.т
Коментар
-
Осрам са малко по-евтини от Филипс май. Аз на алфата съм с Н1 на халогените, късите (лупи) и дългите. За късите си взех Osram Cool Blue, за дългите ще взема Osram Silverstar, а за халогените - Osram All Seasons. Osram Cool Blue взех за 12.20 лв кушката (за Н1 филипс Blue Vision цената, която намерих беше 20 лв със сериозна отстъпка), All Seasons са 14-15 лв някъде, за Silverstarне знам цена, но предполагам, че пак ще е в този порядък. На служебната кола сложих Н4 Cool Blue и съм доволен_______
146 JTD
Коментар
-
trustworthy написа:Осрам са малко по-евтини от Филипс май. Аз на алфата съм с Н1 на халогените, късите (лупи) и дългите. За късите си взех Osram Cool Blue, за дългите ще взема Osram Silverstar, а за халогените - Osram All Seasons. Osram Cool Blue взех за 12.20 лв кушката (за Н1 филипс Blue Vision цената, която намерих беше 20 лв със сериозна отстъпка), All Seasons са 14-15 лв някъде, за Silverstarне знам цена, но предполагам, че пак ще е в този порядък. На служебната кола сложих Н4 Cool Blue и съм доволен
Коментар
-
vancho20 написа:trustworthy написа:Осрам са малко по-евтини от Филипс май. Аз на алфата съм с Н1 на халогените, късите (лупи) и дългите. За късите си взех Osram Cool Blue, за дългите ще взема Osram Silverstar, а за халогените - Osram All Seasons. Osram Cool Blue взех за 12.20 лв кушката (за Н1 филипс Blue Vision цената, която намерих беше 20 лв със сериозна отстъпка), All Seasons са 14-15 лв някъде, за Silverstarне знам цена, но предполагам, че пак ще е в този порядък. На служебната кола сложих Н4 Cool Blue и съм доволен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар