А от време на време може да проверяваш колко кондензирал бензин и вода вкарва в маслото и кога ще свърши я разпределителния вал я ще излъска цилиндрите заради лошо смазване.
ами ако сложа пред радиатора примерно катрон или нещо друго маи ще загрева малко повечко и няма да има проблем предполагам
СТАНА СТУДЕНО И ЗАПОЧНА ДА МИ СВЕТИ Лaмпата която е като мар
zdravko87 написа:
ilian4o88 написа:
видях в друга твоя тема,че като караш извънградско,не ти мърда стрелката на температуратазначи термостата ти е останал отворен и неможе да ти загрее двигатела
колко пари е тоя термостат колата е със климатик цена горе долу? и проблем ли е ако не го сменя .... ?
В другата тема писах , че и с термостат втора употреба може да се отърве човек - 20 или 30 лева. В нашият форум има достатъчно хора , които ще ти помогнат .Аз съм със същият двигател ( но с климатик ) и си реших проблема.Успех !
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
потърси във форума някои втора употреба защото не си е оферта така да караш зимата[/qеее не е оферта да се купува термостат 2-ра употреба... а и колата горе долу си има парно ..
Не се занимавай с втора употреба, ето ти нови http://www.axm-auto.com/index2.php?b...19докато не го смениш ще ти свети контрола /говоря от личен опит/, сменяш и забравяш, и ще ти стопли и както трябва.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
потърси във форума някои втора употреба защото не си е оферта така да караш зимата[/qеее не е оферта да се купува термостат 2-ра употреба... а и колата горе долу си има парно ..
Не се занимавай с втора употреба, ето ти нови http://www.axm-auto.com/index2.php?b...19докато не го смениш ще ти свети контрола /говоря от личен опит/, сменяш и забравяш, и ще ти стопли и както трябва.
Колега NikMar , аз втора година съм с чудото наречено ,,термостат втора употреба ’’ и какво ?
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Колега NikMar , аз втора година съм с чудото наречено ,,термостат втора употреба ’’ и какво ?
Просто си случил, ако е друга част бих сложил, но за термостат трябва да го видиш дали работи и на колко градуса ти отваря и тогава да го слагаш, иначе не си заслужава.Темата се допълва от тази:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=84599&start=15
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Re: СТАНА СТУДЕНО И ЗАПОЧНА ДА МИ СВЕТИ Лaмпата която е като
[quote="zdravko87"]
Румен_Хинчев написа:
Случих , но и го проверих Една от любимите тенджери на жената влезе в употреба
Изтината си е само НОВ термостат...тези дни ще треа да се сменява,що сега съм и с малко дете и нестава така Смених ТЕРМОСТАТА...Стария беше BEHR и купих същия ...цената му е 70 лв...сега ще видя дали ще светва пак тая лампа,иначе парното е на 6 направо ще се изгоря
Re: СТАНА СТУДЕНО И ЗАПОЧНА ДА МИ СВЕТИ Лaмпата която е като
[quote="zdravko87"]
zdravko87 написа:
Румен_Хинчев написа:
Случих , но и го проверих Една от любимите тенджери на жената влезе в употреба
ИСтината си е само НОВ термостат...тези дни ще треа да се сменява,що сега съм и с малко дете и нестава така Смених ТЕРМОСТАТА...Стария беше BEHR и купих същия ...цената му е 70 лв...сега ще видя дали ще светва пак тая лампа,иначе парното е на 6 направо ще се изгоря
Извинявай, но не се стърпях на два пъти правиш една и съща грешка.
Коментар