Проблема се появи преди около 2 дни когато започна снеговалежа. Когато колата е студена трудно изключвам от скорост за да запаля автомобила. След това като ги раздвижа малко няма проблем при превключване на предавките. Някакви идеи на какво се дължи това и евентуално дали има повод за притеснение.П.С. Извинявам се ако съм пуснал темата не където трябва...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Пунто 90 1.6ELX
Collapse
X
-
Не е рядко срещан проблем.Замръзват ти жилата на скоростите.Явно са се скъсали маншончетата им и влиза вода и сняг и през нощта замръзват.Погледни ги колкото може по-скоро и ги оправи защото някоя сутрин скоростния лост ще започне да се разхожда на никъде,а цената им не е никак малка.По около 150лв. са на бройка.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Re: Проблем с Фиат Пунто 90 1.6ELX
SGjr написа:Проблема се появи преди около 2 дни когато започна снеговалежа. Когато колата е студена трудно изключвам от скорост за да запаля автомобила. След това като ги раздвижа малко няма проблем при превключване на предавките. Някакви идеи на какво се дължи това и евентуално дали има повод за притеснение.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
ivel написа:абе човек с теб ли говорихме на пункта за технически прегледи на дунав мост тази есен за тези прословути жила.и аз мисля че няма да имаш проблемFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар