Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам питане за една блъстната кола спешно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам питане за една блъстната кола спешно

колата е мултипла и я додох да си сваршат работа и ми се обадиха да отида да си я пребера с платформа и сега искам да питам дали може да се оправи на снимките ясно личи че скоростната кутия е на парчета магерето или там каквото е е укривено носачите са откъснати има една греда която е под купето и тя е крива търся всички части и ако става от други фияти моля да ми кажете спешно еснимки немога да кача защото са големи
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Носачите са от либра и мултипла съвместими . Обърни внимание като взимаш носач на това да има същия номер на резервната част. Искам да кажа че може да има разлика в носачите, гледай хубаво да не вземеш нещо неподходящо.Биалетките стават от мареа и дедра.Ако мултиплата е дизел, скоростната кутия е същата като на жтд 1,9 от браво, брава, мареа. Ако е бензин, и е с пластмасов колектор имай предвид че скоростната кутия е същата като на брава след 98 г 1,6. Можеш да сложиш и скоростна кутия от по-стара брава/о , палио или мареа, но там скоростите са по-къси , иначе пасва на мотора, просто предавателните числа са други. Кривата греда има вероятност да я намериш само от мултипла. За последното не съм на 100% сигурен. Скоростна кутия можеш да намериш сравнително евтино тук във форума, носачи можеш да намериш също евтино 2-а ръка, същите могат да бъдат и рециклирани, не излиза скъпо .
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Доста апокалиптично си описал ситуацията - неприятна случка Съжалявам... предполагам не толкова, колкото ти но все пак...Имай предвид, че понякога първите впечатления са доста пресилени.Я се опитай да намалиш размера на снимките и качи все пак някоя за да видим толкова ли е черен дявола, колкото е в твоите очи.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
      X