колата е мултипла и я додох да си сваршат работа и ми се обадиха да отида да си я пребера с платформа и сега искам да питам дали може да се оправи на снимките ясно личи че скоростната кутия е на парчета магерето или там каквото е е укривено носачите са откъснати има една греда която е под купето и тя е крива търся всички части и ако става от други фияти моля да ми кажете спешно еснимки немога да кача защото са големи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам питане за една блъстната кола спешно
Collapse
X
-
Носачите са от либра и мултипла съвместими . Обърни внимание като взимаш носач на това да има същия номер на резервната част. Искам да кажа че може да има разлика в носачите, гледай хубаво да не вземеш нещо неподходящо.Биалетките стават от мареа и дедра.Ако мултиплата е дизел, скоростната кутия е същата като на жтд 1,9 от браво, брава, мареа. Ако е бензин, и е с пластмасов колектор имай предвид че скоростната кутия е същата като на брава след 98 г 1,6. Можеш да сложиш и скоростна кутия от по-стара брава/о , палио или мареа, но там скоростите са по-къси , иначе пасва на мотора, просто предавателните числа са други. Кривата греда има вероятност да я намериш само от мултипла. За последното не съм на 100% сигурен. Скоростна кутия можеш да намериш сравнително евтино тук във форума, носачи можеш да намериш също евтино 2-а ръка, същите могат да бъдат и рециклирани, не излиза скъпо .Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
Доста апокалиптично си описал ситуацията - неприятна случка Съжалявам... предполагам не толкова, колкото ти но все пак...Имай предвид, че понякога първите впечатления са доста пресилени.Я се опитай да намалиш размера на снимките и качи все пак някоя за да видим толкова ли е черен дявола, колкото е в твоите очи.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар