става дума за 13-ки за пунтото ми... мисля да взема 4 зимни гуми, а в летните ми има още доста хляб.... и смятам направо да ги свалям и в мазето / то е 50 кв.м. - място дал господ /.ама хич не съм в час по темата и не искам да ме изработят някъде...ако пък някой Бургазлия ми каже къде да отида - има бира от мен!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко пари са 4 железни джанти на старо???
Collapse
X
-
Бате един съвет от мене-отиваш в първата фирма за скрап(метална) и търсиш 4 джанти от лада(жигула)13ки-ще ти легнат по 4-5лв с 14ките е по сложно,но 13ките са лесни!За колегата от Пазарджик-що не се обади бе човек-щях да ти намеря веднага 13киFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
аз знам, че на лада стават / то нали си е пак фиат /, ама...........ама знам ли къв боклук ще взема...като се знам колко съм компетентен...... да не се връщам пак и да ги предавам за старо желязо... ако са некои осморки :D :D :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И аз преди 3 месеца с голям зор в Стара Загора си намерих джанти железни и то 13 ки, и то различни две по две и сега задните ми по широки, предните по тесни щото иначе опираха в кормилната рейка като завивах (за Пунто 1.1 иде реч)...и сега ме дразни ама вече не ми се дават пари...оригиналните ми ги откраднаха заедно с чисто нови гуми на 3 дена, заедно с болтовете и ми оставиха количката на тухлички гадините....Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
Аз имам 4бр. от Уно-то, ама са в София Давам ги за 40лв. с ориг. тасове на ФИАТhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
обиколих навсякъде в Бургас - и на мария луиза, и на индустриална, после чак до металик опрях - тц, йок!!!! и звъннах на 1 приятел от пловдив, дето карат втора употреба отвън - нема проблеми 4 бр. - 40 лева...предлагаше ми 4 алуминиеви за 160 лв. комплекта, ама ми се досвидяха толкова пари... нали и гуми трябва да се купуват, а джоба не е яма бездънна...ако някой се интересува от алуминиеви - 2-ра ръка - на тънка лайсна - ще му дам телефон - на ЛСFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар