Моя не пали вижте темата в бензинови двигатели фиат пунто мк2......................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно ли палят Фиат-ите през зимата?
Collapse
X
-
Предполагам палиш на газ директно и за това гърми в филтъра. С директно палене на газ, ако не уцелиш момента и мерцедес да е ще пали трудно.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
1.1 SPI Punto 96 паля дирекно на газ ! В най-кучешкия студ и е като ракета ! Един път само не запали но тогава вече беше замръзнала и газтаа не ми бачкаше помпата на бенз. А незнам сега като застудя върви на бенз като РАКЕТА ... Относно гърмежите получават се при бедна горивна смес , газта ти е по-малко повече ти е въздуха ... Смени си кабелите и свещите (понякога и бобините са виновни) и после си оправи дозировката на притока на газ ... Зимата е нужно горивната смес да е малко по богата на гориво ... Ако неискаш да ти патка
Предимно го прави в ниските межо 1500 и 2000 оборота на 2ра скорост ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Не, бензин е!!! Гърмежът както казах, не съм сигурен дали е от спортният филтър, но от там идва звука и не виждам к’во друго може да се чува така, освен той? Чух го при палене веднъж и веднъж когато колата огасна тамън? Възможно ли е да е замръзнал филтъра, ако е бил влажен или нещо друго свързано с него?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:А относно поста ми за филтъра на първа страница, някой може ли да коментира?
Коментар
-
campain написа:Честно казано много ме дразнят подобни мнения,не само за фиат,а за всякакви коли.Преди фиата имах форд ескорт 1.8 тд и един комшия с пасат също дизел,ми разправяше,че форда зимата почивал,че не боледувал а направо умирал и всякакави други гаражни митове и това до една сутрин в един студ -20 градуса излизаме за работа,влизам аз във форда подгрявам и форделата пали като пич,а оня моя подгрява,въртя,подгрява,въртя и така докато му падна акумулатора и оттогава млъкна като риба,дори му беше неудобно,като ме извика да му дам ток.Тъй,че ако ти е изряден автомобила няма причина да не запали,затова първо търси причината в колата ти,а не в марката като цяло.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
,,
колега ако си с катализатор го махаи явно е сварщил,на един приятел така правеще и след време запо4на и да глахне махнаго и се оправи.моята брава е с доста проблеми за сега и няма проблем с паленето дори и вратите ми бяха замразнали а щтом я отворих и вленах след 1-то завартане запали така 4е нее от марката
Коментар
-
Някога в семейството имаше: Типо 2.0, Типо 1.4,(Дедра 2.0 Алфа 33 1.7), всички палеха без проблем през зимата. В момента са налични: Мареа 1.8 16, Браво 1.6(Алфа 156 2.0ТС, Каппа 2.0) всички палят от раз. Мареата е палила при -29 градуса от първия път без затруднения.Както са казали колегите проблема е другаде а не в маркатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
petio4528 написа:По мой наблюдения нашите коли палят по лесно зимата от колкото лятото,не знам защо е така.Иначе лятото върти около секунда две докато запали.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:petio4528 написа:По мой наблюдения нашите коли палят по лесно зимата от колкото лятото,не знам защо е така.Иначе лятото върти около секунда две докато запали.
Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар