имам следния проблем имам фиат темпра 1.8 и когато включа на контакт седи на контакт но когато трагна да вартя продалжава да седи на контакт и не варти ако някои може да помогне моля да пише
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпра 1.8 - стои на контакт и стартерът не върти
Collapse
X
-
Не е клемореда. Имал съм същия проблем на Темпра 1.6. Има едно кабелче което е закачено на стартера. Тъничко и обикновено е по посока на движението. Не съм много сигуен в работата на стартера и за това няма да пиша много подробно да не подвеждам. Та това кабелче подава + от ключа за да изхвърли бендикса който пък дава контакт да завърти стартера. От там е и мъртвешката тишина при завъртане на ключа ако го няма тоя +. Нищо не штрака, нищо не завърта. При мен като падна това кабелче на една разходка и се препотих 15 пъти докато разбера, че кабелчето е много ръждясало. При подгодящата манипулация всичко си тръга нормално. Като намерих време подмених цялата кабелна обувка и не съм имал проблеми повече с това.п.с.сега като се замисля може и клемореда да е понеже това кабелче идва то там но другото е по-вероятния проблем!УСПЕХ!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар