Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тонколони...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    тонколони...

    Колеги, оказа се, че съм си купил моето Браво без тонколонки. Бихте ли ми казали какви тонколонки да си търся - размер, технически характеристики и марка? Къде мога да ги намеря и на каква цена?

    #2
    колоните отзад до кората са кръгли, мисля че са 13", премери ги като разтоянието между осите на винчетата по диагонал. продават се навсякъде, в технополис в младост има една марка thunder която е българска, но ги поръчват в малайзия. струват 20 лв и свирят прекалено деобре за цената сиколоните във вратите са елипси, разтърси се из форума, и тяхните размери ги пише. май бяха 4"х6". тях по-трудно ше ги намериш, само по специализираните магазини.тези дето са отпред на таблото не ги знам, щото и при мен липсват, ама ако не си някой супер манияк и с четири ще ти свири перфектно.пс можеш да си продупчиш и кората и да си сложиш големи елипси от зад, ама няма смисъл, само ще станеш мишена за джамбазите. но за инфо, на другата си кола сложих отзад елипси на въпросните thunder, които бяха 34 лв и са едно към едно с kenwood, който ми го рекламираха и струва повече от двойно. пробиването на кората ми излезна колкото колоните- 30 лв, понеще имаше метален лист в нея. свирят повече от перфектно, особено като се има в предвид цената им.
    Bravo SX TD100, 1997

    Коментар


      #3
      Във вратите са 5х7 инча, не 4х6....Що се отнася до кората отзад се пробива без проблеми, достатъчно мека е. Има само една метана пръчка , която се вижда отдолу на кората, почти накрая е, която се използва за стабилност. Внимавай с нея ако ще пробиваш, че аз вече се прецаках и сега са ми маааалко накриво колоните...
      FIAT BRAVO 1.6 16V

      Коментар


        #4
        някой знае ли какъв размер са на темпра колоните отпред в таблото
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

        Коментар


          #5
          извинявам се, за глупавата грешка: колоните в задните конзоли не са 13", а 13 см
          Bravo SX TD100, 1997

          Коментар

          Working...
          X