Здравейте,Колата има ключ маса, всеки път като пусна напрежението се чува странно жужене някъде под кормилото, бръмчи няколко секунди и спира, след това шума не се появява. Имам утечка на ток някъде и се чудя дали не е това причината. Проблема с утечката знам в коя верига е ,но не съм го отстранил още. Утечката е 75-77 милиампера и е на веригата ,на която са ми уредите на таблото и осветлението на купето (но не е от осветлението на таблото на купето проблема). Някой има ли представа какво е въпросното бръмчене? Колата е от подписа.Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум под волана?
Collapse
X
-
Колата я купихме преди 6 години и така си дойде от Италия с него. Ключа маса е сложен понеже се губи ток и с този ключ прекъсва минуса на акумулатора (един вид разкача акумулатора). Преди не го ползвах и не беше проблем понеже колата се караше ежедневно и не падаше акумулатора понеже успяваше да го зареди. Сега обаче след 4-5 дни стоене не се знае дали ще запали и взех да ползвам въпросния ключ маса. Един вид като вържа минуса (включа напрежението с ключа) тогава само се чува жуженето. Колата НЕ Е НА КОНТАКТ ! Помпата за бензина се чува ако дам на контакт. В случая тя няма нищо общо. Шума идва от района под кормилото някъде в таблото. Давам напрежение,чува се този шум и след това спира. Пъхам си ключа паля си нормално и си карам нормално. Шума го има само ако съм спирал тока така да се каже.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
nikolce написа:Такова жужене съм чувал на мойта кола, като закача буксите на таблото, все едно намества стрелките.Да не би да е нещо подобно .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар