Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем с ТПС-а на Пунто 1.2 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голям проблем с ТПС-а на Пунто 1.2 16в

Колеги помагайте.Вече незнам какво да правя и реших да пиша вече.ТПС-а ми ту работи както трябва ту не и това много ме изнервя.Другия проблем е че немога да си намеря ТПС(чисто нов).Ако някой колега може да помогне с нещо ще съм много благодарен.Може и със втора употреба стига да е работещ.Благодаря предварително на всички
    ПУНТО МК1 1.2 16В

ако е заедно с плочката на дросела и стъпковото моторче трябва наистина втора употреба че нов е около 700-800 лв,или пък от някоя на части.след това отиди да ти изчистят грешката задължително

Коментар

punto_2 написа:
      ако е заедно с плочката на дросела и стъпковото моторче трябва наистина втора употреба че нов е около 700-800 лв,или пък от някоя на части.след това отиди да ти изчистят грешката задължително
      Ама проблема е там че и втора ръка не се намират ....
      ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

Re: Голям проблем с ТПС-а на Пунто 1.2 16в

ilianiliev_punto написа:
        Колеги помагайте.Вече незнам какво да правя и реших да пиша вече.ТПС-а ми ту работи както трябва ту не и това много ме изнервя.Другия проблем е че немога да си намеря ТПС(чисто нов).Ако някой колега може да помогне с нещо ще съм много благодарен.Може и със втора употреба стига да е работещ.Благодаря предварително на всички
        Искаш да кажеш, че си отишъл в някой магазин за части и са ти казали, че не могат да ти го намерят?В Ауто Италия пита ли дали и те не могат да ти го намерят?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

TPS За Пунто 1,2 16V около 250-300 лв.http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.p...Потърси в http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-Punto...риложим е в доста автомобили.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега дай снимка да видим от кои модел е,аз мога да ти помогна евентуално,само трябва да видя снимката и евентуално някакъв номер на самия ТПС
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

Working...
            X