Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се зацепва Браво 1.6 16V с пети ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аха, ясно.Обаче - това според теб ли е методиката, която ФИАТ са дали за тази операция? Ясно ти какво правиш и нямаш проблеми (веднага да те контрирам, ако ми кажеш тази реплика ). Кажи ми, мислиш ли, че това казват от ФИАТ ?
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
      Аха, ясно.Обаче - това според теб ли е методиката, която ФИАТ са дали за тази операция? Ясно ти какво правиш и нямаш проблеми (веднага да те контрирам, ако ми кажеш тази реплика ). Кажи ми, мислиш ли, че това казват от ФИАТ ?
      ами това е методиката, само че вилката е изпипана и не от подръчни материяли и по точно са две вилки поради причините които съм писал по горе, може да си ги набави от епер, който иска по около 40 лева бяха на бройка, а оригиналния им номер съответно е 1860885000 и 1860831001 , другото което е има фиксатор и за маховика него го има в зимбер и струва 17 лева, без вилките става, и без тоя фиксатор става, но с него става много лесно обтягането на ремъка, има и специален инструмент за обтягане на ремъка но и от него няма нужда, навива се един болт близо до капака на ангренажа (мястото за навиване на този болт фактически е за инстумента) и с нещо за рамо напъваш ролката докато дойде белязката в отворчето, дори е добре да се обтегне малко повече, защото ремъка се отпуска след известно каране и си съвпада точно, иначе ако искаш да има пълен живот трябва да го дообтегнеш след 10тина хиляди примерно, а има и индикатор за гмт, но белега на маховика върши работаа иначе си извадил късмет, че не си си счупил петите, аз с мойте никога не бих напъвал, а и както ВО е писал някой му е счупил неговите точно по същия начин
      Брава 1.6

Коментар

Ясно. Благодаря
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

С гайковерт примерно, як.

Коментар

там няма как да влезе гайковерт обаче
            Брава 1.6

Коментар

Working...
            X