Колеги, здравейте. Значи карам сега 1.9 жтд със ремап на софтуера, искам да сложа конусен филтър махнал съм кутията заводската и се чудя къде да го монтирам понеже знам че повечето имате такава кола дайте идея къде да го сложа да не смуче вода, аз мисля да хвана дебитомера за турбото и след това да сложа филтъра като значително редуцирам тва трасе на въздуха, и филтъра ще се падне някъде между акумулатора и подкалника. Добра идея ли е това и със абсорбаторна тръба да му подам въздух от старото място на кулера дето е дупката под халогена ?пп. КиН или един от 40лв съм харесал от тунинг-партс.бг не изглежда лош не е някъв китаец мисля че и той ще свърши работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9jtd въздушен филтър
Collapse
X
-
ше взема този от 40лв не си заслужава много пари за онзи и то за тая кола въпроса е ефект, значи така ще е закачам дебитомера след туробто и след него филтъра, така има няма пътя е 15 сантиметра :D къде мога да намера под картерна кора която да затвори дупките че водата е лошо нещо при италянеца да търся лиleave something of the happiness you bring
-
Bravo 1.9 JTD написа:...................., значи така ще е закачам дебитомера след туробто и след него филтъра, така има няма пътя е 15 сантиметра .........................Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
да да не съм се изказал като хората значи на входа на турбото както е, слагам дебитомера, след дебитомера слагам филтъра хванахте ми мисълта не мога да се изкажа тва е от тревата ахаххахаии така, колега тая кутия нема как да я закрепа дето е квадратната от оригиналния филтър няма как да стои иначе е добра идея както казваш ако ми дадеш идея doburjanetza как да я хвана за някъде да стои като преграда под филтъра добре ще дойде, аз мислех да сложа под картерна кора пластамасова и водата се приключва няма кво да смуче и така филтъра се пада под акумулатора, звука е невероятно красив поне така си мисля де :D
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Ама добруджанец ти ми говориш за стоковото място на филтъра а мене там ми е далече искам максимално близо да е до турбото, значи преди турбото се монтира дебитомера а преди него се хваща филтъра и така като отдолу ще имам кора пластмасова подкартерна и това е няма от къде да влиза водаleave something of the happiness you bring
Коментар
-
1
тва дет мислиш да го правиш съм го правил вече но засмуква вода, има голям ефект НО при първият дъжд както си караш със 100км/ч подаваш газ и колата не реагира въобще все едно не си натиснал газта .Ти си отговори от какво е , и не дай си боже да има камион пред теб да ти прави водна пушилка хептен умираш . И във крайна сметка какво стана при мен , вкарах конусът в оригиналната кутия .Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Re: 1
cveiba написа:тва дет мислиш да го правиш съм го правил вече но засмуква вода, има голям ефект НО при първият дъжд както си караш със 100км/ч подаваш газ и колата не реагира въобще все едно не си натиснал газта .Ти си отговори от какво е , и не дай си боже да има камион пред теб да ти прави водна пушилка хептен умираш . И във крайна сметка какво стана при мен , вкарах конусът в оригиналната кутия .пп. Кажете къде в София мога да си взема някъв конус от тези ЙЕД до към 40-50лв мога да дам, но повече няма смисъл. cveiba ти с какъв филтър си и има ли ефект като ти е в кутията промянва в звука и реакцията има ли аз не очкавам да скача а да освежи в големите обороти
leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Re: 1
Bravo 1.9 JTD написа:cveiba написа:тва дет мислиш да го правиш съм го правил вече но засмуква вода, има голям ефект НО при първият дъжд както си караш със 100км/ч подаваш газ и колата не реагира въобще все едно не си натиснал газта .Ти си отговори от какво е , и не дай си боже да има камион пред теб да ти прави водна пушилка хептен умираш . И във крайна сметка какво стана при мен , вкарах конусът в оригиналната кутия .пп. Кажете къде в София мога да си взема някъв конус от тези ЙЕД до към 40-50лв мога да дам, но повече няма смисъл. cveiba ти с какъв филтър си и има ли ефект като ти е в кутията промянва в звука и реакцията има ли аз не очкавам да скача а да освежи в големите обороти
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар