Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво габарити има ли изобщо?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво габарити има ли изобщо?!

Пак за фаровете ама други! Видях онзи ден по пътя една брава, която и светеха някви съвсем мижави лампички вътре във фаровете! А моето браво по принцип има степен за габарити само че на тази степен само светва конзолата вътре и фаровете отзад, и мога да включа халогените, но в основния фар нищо не свети!Разтърсих се в ЕПЕР и видях че има няква малка крушка 5Вата дето се слага някъде във фара и трябва да изпълнява ролята на габарити! Има ли такова нещо (фаровете ми са от тези с лупи и отпред не се вижда нищо) и къде трябва да го търся?! И евентуално ако има може би са ми изгорели бущшоните за предните габарити защото ме съмнява да са игорели крушките и на двата фара!Споделете!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Горят тези крушки.Струват по 0.60 лв.
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

А може ли някой да ми покаже къде се пъхат тея крушки ? Преди време в един пост бях пускал тая снимка !
      Прикачени файлове

Коментар

На Бравата, но без лупи, габаритите са до крушката за късите. Предполагам, че и при тези са така.

Коментар

doofiat написа:
          На Бравата, но без лупи, габаритите са до крушката за късите. Предполагам, че и при тези са така.
          Там е... и крушката е без цокъл.

Коментар

А какъв точно медел е крушката да знам каква да купя преди да разглобя фара!?

Коментар

Ами модел незнам да ти кажа... най-добре я извади и иди с нея в някой магазин за авточасти.А ако отидеш в магазин с авточасти за италиански автомобили ще знаят каква е точно!

Коментар

rustson, направи като мене - диоди от 1.50лв. комплекта - вземи си бели.Много готино се виждат на габаритите като светят ярко бяло, с лилав отенък. При мен светят на тази част от фара, която се използва за къси(без вътрешната част на дългите и мигачите).Предполагам, че при тебе самата лупа ще свети на габарит, но слабо.П.П. - Вземи си с телчета от двете страни, а не с пъпка! Водят се W5W
                Bravo(TM) HGT

Коментар

Пичове да ви кажа сега как са нещата при лупите ! (Предполагам поне ще го проверя като имам време)Сега в обедната почивка видях една мареа с като моите фарове и забелязах пича караше на габарити та ... при тези фарове габаритите са под мигачите! Самия мигач е разделен на две по вертикалата и мигача свети отгоре а габарита светеше отдолу ! Затова не съм ги забелязал защото много пъти съм отварял фара и се не съм ги виждал а те били под мигачите в кутийката за мигача! Та ще ги отворя , ще проверя и пак ще пиша!

Коментар

Ето къде трябва да са габаритите!
                    Прикачени файлове

Коментар

Ихаа, колко са големи :D
                      Bravo(TM) HGT

Коментар

Опа, много светлини станаха! Веско, в другата тема те питах дали трябват резисторчета за тези диоди?

Коментар

doofiat написа:
                          Опа, много светлини станаха! Веско, в другата тема те питах дали трябват резисторчета за тези диоди?
                          Не, не трябват. Не става въпрос за обикновени светодиоди, а за тези дето са си като габарит с телчетата.
                          Bravo(TM) HGT

Коментар

.............

Коментар

да

Коментар

Working...
                              X