Аххх такива фарове от колко време си търся втора употреба...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво габарити има ли изобщо?!
Collapse
X
-
Че не са големи не са ама си светят.Аз си сложих сини диодчета обаче идва проблема с малката има консумация която компютъра отчита като изгоряла крушка и светва лампичката на таблото за проблем с някои фар или стоп.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Пичове утре ши се хвана да видя защо не ми светят предните габарити! Искам да попитам някой знае ли къде са бушоните на габаритите смисъл в коя кутия и възможно ли е да е от тях(бушоните), само предните габарити не ми светят!2-ро какъв модел точно са крушките > не може да не знае никой, а не ми се иска да ги отварям(разглобявам предницата) два пъти само да занеса крушките с мен в магазина!Ако някой може да ми помогне ши съм благодарен!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Моите габарити са в рефлектора на късите. Мисля че само на Мареа фаровете са с отделни габарити.Ето как изглеждат: А крушките ми са Blue Vision - продават се комплекти от 4 крушки за къси(или дълги) + габарити. Понеже преди няколко месеца ми се наложи да сменя и двата предни фара а явно в автосервиза не са си дали труда да ги регулират светлината биеше ниско пред колата и напред нищо не се виждаше. Наскоро ходих в друг сервиз и си регулирах фаровете и сега съм доволен от резултата.Преди бях с крушки Vision Plus от които също бях доволен - само дето свтлината им е по жълта ...А днес се разходих из Илиянци и мернах заместител на крушките W5W със светодиоди по 4 лева ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар