Колеги днеска реших да долея спирачна течност защото лампичката на таблото постоянно ми светеше сеедно е опъната ръчна спирачка,та долях даже и покарах 10-на километра но лампичката не изгасна и след това забелязах че съм сипал в казанчето за хидравлична течност,това на което е нарисувано нещо като волан на капачката,мисля че за това трябва да е.Та някой знае ли как да източа цялата течност щото четох някои казват долу от рейката а някои горе от казанчето се дърпало но не се източвала цялата а аз явно трябва да я сменя цялата.и пречи ли ако остане малко защото се ще остане малко според мен.И какви могат да са последствията от това че съм я карал и евентуално ако я закарам до някой сервиз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачна течност в казанчето за хидравлична течност
Collapse
X
-
Доколкото разбрах спирачната течност разяждала някви работи и затова реших да я закарам утре на сервиз пък и неразбрах откъде е по добре да се източи,някои казват долу от рейката че се източвало по хубаво ама пък течало след това или пък от казанчето ама пък оставало,та квото направи майстора.А и бе това докато се прибера от работа е вече тъмно и няма време кога да се ровя.И все пак да питам по разбиращите от къде ще е по добре поне да намекна на майстора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар