колеги имам чувството че като загрее хубаво и колата вече не иска да върви като хората доста е муднащо е то?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не иска да върви?
Collapse
X
-
Ами интересното е че аз го имам същия проблем с Типо обаче пак 1.1 ама двигателя ни е доста различен.Когато стигне нормална темперетура от около 90-95 градуса и започне да се включва перката и колата просто не иска.А ако е на около 80 или по-малко лети като луда.При мен звездния разход от около 13 на 100км се получи заради мръсен въздушен филтър (само на 2000км беше но беше ужасно мръсен) и го смених и колата лети обаче проблема при загряла кола си го има.Горещо ти препоръчвам един газаджия който си я гледа моята.Диарностиката струва 10 лева и си я прави на стенд и газов анализатор.Ако има нещо нередно по колата ще ти каже какво е - ще останеш много доволен.Работи от понеделник до петък и каза че тази седмица няма много работа.Намира се като караш по околовръстното от Люлин в посока Горна баня 100-тина метра преди светофара на разклона за Суходол (има голяма табела Ауспуси,автосервиз и т.н.).Казва се Васко доколкото помня.Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар