Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не иска да върви?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не иска да върви?

колеги имам чувството че като загрее хубаво и колата вече не иска да върви като хората доста е муднащо е то?
    Пунто '95 1.1

и така май трябваше да спомена че колата е на газ!и според днешните данни - 12л. газ на 100км. нещата май клонят към проблем с газовата! - темп датчик играе ли роля при каране на газ?
    Пунто '95 1.1

Коментар

Ами интересното е че аз го имам същия проблем с Типо обаче пак 1.1 ама двигателя ни е доста различен.Когато стигне нормална темперетура от около 90-95 градуса и започне да се включва перката и колата просто не иска.А ако е на около 80 или по-малко лети като луда.При мен звездния разход от около 13 на 100км се получи заради мръсен въздушен филтър (само на 2000км беше но беше ужасно мръсен) и го смених и колата лети обаче проблема при загряла кола си го има.Горещо ти препоръчвам един газаджия който си я гледа моята.Диарностиката струва 10 лева и си я прави на стенд и газов анализатор.Ако има нещо нередно по колата ще ти каже какво е - ще останеш много доволен.Работи от понеделник до петък и каза че тази седмица няма много работа.Намира се като караш по околовръстното от Люлин в посока Горна баня 100-тина метра преди светофара на разклона за Суходол (има голяма табела Ауспуси,автосервиз и т.н.).Казва се Васко доколкото помня.Успех!
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

мерси много ще мина утре-другиден ако имам време, че ми е малко далечко!
        Пунто '95 1.1

Коментар

колеги кажете поне къде си правите диагностика на ДВГ - Компютърна и отделно компресия и т.н.
          Пунто '95 1.1

Коментар

bopkata написа:
            и така май трябваше да спомена че колата е на газ!и според днешните данни - 12л. газ на 100км. нещата май клонят към проблем с газовата! - темп датчик играе ли роля при каране на газ?
            Не , и най-вероятно проблема е в изпарителя!

Коментар

добре де всъщност тои определя сместа нали ?и се шунтира при газифициране ли? - в такъв случай почти цялата -а може би цялата електроника не играе?
              Пунто '95 1.1

Коментар

bopkata написа:
                добре де всъщност тои определя сместа нали ?и се шунтира при газифициране ли? - в такъв случай почти цялата -а може би цялата електроника не играе?
                На газ играе само запалителната система!

Коментар

Working...
                X