То не че е проблем някакъв, но просто ми стана много странно, и затова да попитам дали и при някой друг е така.Та като запаля колата, от една малка дупчица на капачката на казанчето за течността за миене на прозорците духа въздух ????Нормално ли е това и от къде се взема този въздух ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило JTD -казанче за течност за чиатачките !!!
Collapse
X
-
Re: Стило JTD -казанче за течност за чиатачките !!!
ivokolev написа:То не че е проблем някакъв, но просто ми стана много странно, и затова да попитам дали и при някой друг е така.Та като запаля колата, от една малка дупчица на капачката на казанчето за течността за миене на прозорците духа въздух ????Нормално ли е това и от къде се взема този въздух ???Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Стило JTD -казанче за течност за чиатачките !!!
ivokolev написа:То не че е проблем някакъв, но просто ми стана много странно, и затова да попитам дали и при някой друг е така.Та като запаля колата, от една малка дупчица на капачката на казанчето за течността за миене на прозорците духа въздух ????Нормално ли е това и от къде се взема този въздух ???Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ivokolev написа:ами освен да се окаже накрая че аз съм прекалено тъп.......... ама чак пък толкоз.ето за това става дума, вижда се и малката дупчица на капачето.възможно е и да греша де, и според мен не е логично да излиза въздух от там, но не ми се слиза сега в тъмното да проверявам отново.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Не ми е развалено клапанчето, нито пък съм използвал чистачките, просто си духа и това си е.И за мен е необяснимо. Единствено според мен от вибрациите казанчето да се разширява и стеснява с много голяма честота.............и от там да засмуква и изпуска въздух........защото точно така и духа, на интервали.ето и клипчеhttp://www.youtube.com/watch?v=7xUhnZKD5R4Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар