Кажете коя марка агренажен ремък да си взема че дойде време за смяна. Кой какви впечатления има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА ремъка
Collapse
X
-
KontiTech (Germany) - 34,00 лвDAYKO (Italy) - 40,00 лвДруги - 79,00 лв.Мой роднина, шофьор на камион ми препоръча да взема немския. Плюс 65 лв оптяжната и 32 лв паразитната ролка (общо 131 лв без труда). Има ремъци и ролки по 80/79+67,0/65,1+64,6/53,0 ... та с работата може да ти излезе над 200 ако вярваш, че това е някаква гаранция.За 1,6 16V с климатик други ремъци са както следва:за динамото - 17,50за климтика - 15,00за хидравликата - 8,80ролките тук не са важни
Коментар
-
Мерси за съветите на всички но hit-ko ми предложи много яка цена на всичките консумативи и ще видя как ще съм с времето та да се отбия до Ямбол ,малко далечко но качеството на обслужването си заслужава.Защото аз във Варна не знам майстор който да ми гарантира качествено зацепване на ремък.Има един сервиз в Кичево за италиянки но този тип не познава парите исками 123 лв за ремък и 78 лв за труд това е без ролки а за ролки не посмях и да питам.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Мерси за съветите на вси4ки но hit-ko ми предложи много яка цена на вси4ките консумативи и ще видя как ще съм с времето та да се отбия до Ямбол ,малко дале4ко но ка4есвото на обслужването си заслужава.Защото аз във Варна не знам майстор който да ми гарантира ка4есвено зацепване на ремък.Има един сервиз в Ки4ево за италиянки но този тип не познава парите исками123 лв за ремък и 78 лв за труд това е без ролки а за ролки не посмях и да питам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар