infineon, аз казвам как стоят нещата реално, пък ти ако искаш вярвай.И стига сте ръсили разни бисери.Има Мултипли само на метан, метан+бензин, газ+бензин, само на бензин и само на дизел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Фиат Мултипла Бипауър
Collapse
X
-
BO написа:infineon, аз казвам как стоят нещата реално, пък ти ако искаш вярвай.И стига сте ръсили разни бисери.Има Мултипли само на метан, метан+бензин, газ+бензин, само на бензин и само на дизел.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Разгледах и другите снимки на мултиплата в мобилето.По таблото и по пътя на ауспуховите тръби си личи че е метанка оригинална.Обаче отпред редуктора го няма на оригиналното му място , метановите дюзи са друг тип и са с маркучета а не рейка.Явно в последствие редуктор и дюзи са сменени с други.Което не е непременно лошо , защото за оригиналния редуктор трудно ще намериш каквото и да е.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Nikolow написа:Писах му на момчето на лични на кого да се обади ако иска да проверят колата преди покупката.Форумни специалисти и да слуша и да не слуша файда няма.Има достатъчно информация , който иска да чете .A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
infineon написа:lithrone написа:infineon написа:Айде стигнете до консенсус какво е точно, че и в автокъщата незнаят какво продават Ако е само на метан защо има филтър за бензинови пари???Fiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
sexyboy1914 написа:infineon написа:lithrone написа:infineon написа:Айде стигнете до консенсус какво е точно, че и в автокъщата незнаят какво продават Ако е само на метан защо има филтър за бензинови пари???http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:sexyboy1914 написа:infineon написа:lithrone написа:infineon написа:Айде стигнете до консенсус какво е точно, че и в автокъщата незнаят какво продават Ако е само на метан защо има филтър за бензинови пари???Fiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
infineon написа:Откъде си я намерил? Аз точно такава само на метан искам ама никъде няма такова животноA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:infineon написа:Откъде си я намерил? Аз точно такава само на метан искам ама никъде няма такова животноFiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
Значи , аз съм с GPower 103 к.с - 86л (2 бутилки отдолу газ + 35 л резервоар за бензин) BiPower 103 к.с (при превключване на метан 95 к.с)- 2 бутилки метан + малък резервоар за бензин BluePower Изключително рядка 4 бутилки метан няма бензинов резервоар 95 к.сFiat Multipla G-Power (LPG)1.6 16v 2003
преди Fiat Croma ,Fiat Punto и много други неиталиански марки
Коментар
-
lhglubo написа:Значи , аз съм с GPower 103 к.с - 86л (2 бутилки отдолу газ + 35 л резервоар за бензин) BiPower 103 к.с (при превключване на метан 95 к.с)- 2 бутилки метан + малък резервоар за бензин BluePower Изключително рядка 4 бутилки метан няма бензинов резервоар 95 к.сA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
lithrone написа:infineon написа:Айде стигнете до консенсус какво е точно, че и в автокъщата незнаят какво продават Ако е само на метан защо има филтър за бензинови пари???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар