Да не би да си завъртял маховика и да не ти пуска искрата където трябва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
........
Collapse
X
-
pugsy написа:проблема е намерен ама времето ме прееба да си кача скороститеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тези пишки на маховика са магнити те като минат през датчика на хол той произвежда импулс или сигнал и го подава към там някаква електроника къквато имаш в колата .А затова че има 2 пишки една след друга еми така електониката се ориентира за 1 или 4 цилиндър май 1 и започва да брои и подава искраHONDA I-VTEC
Коментар
-
ами колата не е типо,а пунто но и аз имам да налея - всеки ден все нещо се прее.ава и вече е дразнещо . Днес например след баня не иска да запали , реших че екуто е насъбрало грешки , оставихме я . след 20 мин. запали и остана като че ли по шумна..загасих и пробвах да запаля...к.р момчета ...айде пак 20 мин. - запали , отзад пък нещо се разтропа не се знае какво е ...стъклото ми скърца и пука ...заден стоп свети/спира когато си иска и като имате в предвид че за всеки проблем се отделя време и се отстранява а след макс. седмица пак същата ...отскоро ми запуши малко , иска смяна на гумички на маслото , ауспуха май сдаде багажа ...загуби скорост на 2,3 скорост няма ряз много много.......неприятно ми е но ще го кажа ..искам кола от магазина , искам съм в нея а не под нея
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар