Тази нощ ми свиха тасовете и сега колата ми изглежда грозно. Явно крадеца е бил фен на Фиат щото около моята кола имаше доста по прилични от моите, но той си е харесал точно тези.Въпросът ми е тези от Илиянци по 12 лева дали стават за нещо или трябва да ги връзвам за да не ги загубя?Старите ми бяха поочукани, но поне никога не са ми изпадали в дупки.Ако някой знае къде има прилични тасове или пък има за продан да казва ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тасове Браво - откъде ?
Collapse
X
-
Аз си купих от Илиенци. Грозна картинка! Много трудно ги поставих, като че ли бяха по-големи от оригиналните...? Сега са там и очаквам всеки момент да ги затрия (надявам се), но все още са там. Отворили са се едни фуги... Въобще не лягат както трябва в/у джантите, надсърчат - абе не ми харесват така! Цената им иначе - 13лв. ама какво от това?Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
mme написа:Аз си купих от Илиенци. Грозна картинка! Много трудно ги поставих, като че ли бяха по-големи от оригиналните...? Сега са там и очаквам всеки момент да ги затрия (надявам се), но все още са там. Отворили са се едни фуги... Въобще не лягат както трябва в/у джантите, надсърчат - абе не ми харесват така! Цената им иначе - 13лв. ама какво от това?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Има едни полски, не са нито китайските, нито тези турските с фиат лого. Познават се по това че са с доста дебела тел отзад. Карам с такива 2 години вече. Няма падане. Като отида на вулканизатора, оня едвам ги сваля.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Има едни полски, не са нито китайските, нито тези турските с фиат лого. Познават се по това че са с дота дебела тел отзад. Карам с такива 2 години вече. Няма падане. Като отида на вулканизатора, оня едвам ги сваля.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
doofiat написа:А защо не си пръснете джантите със сребрист спрей?! Мисля, че ще се получи добре. Като изпадне и другия ми тас ще си ги пресна с едно спрейче и айдееее.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Оня ден като се прибирах от Сф, по цар борис една тойота от насрещното така ме обстрелва с таса си, че ако ме беше уцелила, щеше да ми одраска половината колаИначе и аз ползвам свински опашки и нямам никакъв проблем с губене на тасове
Иначе имам 2 оригинални таса от Бравото останали -14ки, ако на някой му трябват и има път насам да драска ЛС :P
Коментар
-
тасове
Има ментета аз си вех от Илиенци за 18лв и бяха добре но нали немога да карам и ги поначупих та си взех едни за 13 лв и какво се оказа като ги слагах още се строшиха дори ги вързах със скоби самите тасове не пасваха на джантите за 14" а на кутията пише 14" те вярно джантите неса 4 еднакви точно 2-2 са но имах чувството че са 13" а на 13" не стават големи са пробвах така ми стоят в избата Сега съм си направил джантите черни като колата и това е .Не е много добре но така ще карам .Няма къй да купува ментета на всякаде са еднакви То за Фият и без това трудно се намират .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар