Може ли да ми кажете колко Ампера кабели ми трябват за Мареа ТД100?Или колко квадрата трябва да е дебел кабела,а съм си харесал едни 1000А(китайски)ама не знам дали ще ми свършат работа има и по 1200А и 1500А , АБ ми е 60Аhдо преди това имах едни 200А мисля че бяха ама те за нищо не ставаха в смисъл аз давах ток ама не можех да вземам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за ток
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Като идваш в Сфофия си вземи от КОНРАД щипки те са по 1.60лв някъде и от някой магазин на кабелитук напримерSofia, Bratya Miladinovi №57 си вземи кабел 10 квадрата и си готов другото е измамаBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Re: Кабели за ток
benzol написа:Може ли да ми кажете колко Ампера кабели ми трябват за Мареа ТД100?Или колко квадрата трябва да е дебел кабела,а съм си харесал едни 1000А(китайски)ама не знам дали ще ми свършат работа има и по 1200А и 1500А , АБ ми е 60Аhдо преди това имах едни 200А мисля че бяха ама те за нищо не ставаха в смисъл аз давах ток ама не можех да вземамPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
benzol написа:а примерно 10 квадрата колко ампера са ако са дълги по 3м и съответно 30-35 квадрата?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:benzol написа:а примерно 10 квадрата колко ампера са ако са дълги по 3м и съответно 30-35 квадрата?
Коментар
-
Danchojn написа:.....Мен ако питаш, изобщо не се занимавай с кабели и тем подобни щуротии. Свързването на два автомобила по този начин е грешка и крие много рискове. Аз имам три случая с изгорели алтернатори от тази манипулация. Два случая с изгорели ЕКУ-та. За тези се сещам сега. ....Успех.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
Има различни повечето менета и сигуно са 3-4 квадрата като гледам колко пари са има и по скъпиhttp://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=14197
Коментар
-
benzol написа:Danchojn написа:benzol написа:а примерно 10 квадрата колко ампера са ако са дълги по 3м и съответно 30-35 квадрата?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ток се подава на незапалени автомоли от незапалени автомобили. закачат се кабелите, чака се десет минути и се откачат тогава си палиш без проблем.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:S_BANKOV написа:Ток се подава на незапалени автомоли от незапалени автомобили. закачат се кабелите, чака се десет минути и се откачат тогава си палиш без проблем.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
S_BANKOV написа:Danchojn написа:.....Мен ако питаш, изобщо не се занимавай с кабели и тем подобни щуротии. Свързването на два автомобила по този начин е грешка и крие много рискове. Аз имам три случая с изгорели алтернатори от тази манипулация. Два случая с изгорели ЕКУ-та. За тези се сещам сега. ....Успех.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар