Колеги един въпрос на снимката по долу на коя скала трябва да се гледа колко бара е налягането в гумите на Черната или ЧервенатаЧе нещо тва написаното отдолу ЛБС и кг на квадрат нищо не ми говори ако некои от вас е запознат да драсне един ред Чао и Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за МанометЪр за налягане в гумите
Collapse
X
-
byvasko написа:помпи смело няма да се плашиш а манометъра остави на насМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
stivan_alone написа:byvasko написа:помпи смело няма да се плашиш а манометъра остави на наспреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Аз да попитам обратно на въпроса.Като знаеш, че крайния резултат трябва да е нещо от рода на 2.1 да речем, как ще използваш черната скала, за да задаваш този въпрос?Просто ми е интересна логиката.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз лятото си ги помпех на 3.5-4 че много се смачкваха като натоваря колата.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Вече са ти отговорили коя скала да гледаш, но на този манометър не можеш да разчиташ дори ориентировъчно. Сигурен съм, че ако пробваш 4-5 пъти да измериш налягането в една и съща гума, ще ти дава големи отклонения. Тъй като обичам всички измервателни уреди, които имам, да мерят точно, преди 10-ина години си купих един доста скъп манометър. Няколко пъти съм го сравнявал с гумаджийските и му се доверявам. Манометърът на white_shark също не е лош. Това е моят манометър. Преди това имах един английски, изцяло метален, но го загубих.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар