колеги от известно време нещо отпред в дясно ми вие предполагам е лагер но искам и вашето мнение вие когато карам направо и когато завивам наляво като завивам на дясно спира . Другия ми въпрос е левия и десния лагер на главините еднакви ли са
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги нещо ми вие отпред в дясно
Collapse
X
-
Forsaken написа:Има вариант и да е от спирачния механизъм, но би трябвало като обереш спирачките и да спре. По-характерния шум от разбит лагер отпред е по-скоро ручене отколкото виене, но нещата са близаки - въпрос на слух! :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Десен лагер на главината, имаш типични симптоми.Вдигни колата така, че дясното колело да е във въздуха. Палиш, включваш пета предавка и засилваш до скорост по километраж 140-150. Освобождаваш предавката и гасиш. Така става съвсем тихо, а лагерът така силно се чува, че чак ще ти стане лошо от звука.Споделям опит: левият ми започна да вие и карах така близо 9 месеца без промяна. Десният точно за 3 седмици започна да вие супер силно, много по-силно от левия.
Коментар
-
ogi28b написа:Десен лагер на главината, имаш типични симптоми.Вдигни колата така, че дясното колело да е във въздуха. Палиш, включваш пета предавка и засилваш до скорост по километраж 140-150. Освобождаваш предавката и гасиш. Така става съвсем тихо, а лагерът така силно се чува, че чак ще ти стане лошо от звука.Споделям опит: левият ми започна да вие и карах така близо 9 месеца без промяна. Десният точно за 3 седмици започна да вие супер силно, много по-силно от левия.
Коментар
-
mehanoveca написа:лагер ли е или лагер главина в едно>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
mehanoveca написа:лагер ли е или лагер главина в едноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар