Здравейте колеги,По време на отпуската в района на Синеморец(две коли трудно се разминават) един с Ауди Б4 ми отнесе страничното огледало. По скоро профуча не се прибра достатъчно и стана удар огледало в огледало, неговото не мръдна, моето се прибра и се напука стъклото. Сега мисля да мина през застрахователите и вапроса ми е ако е само стъклото на огледалото ли покриват или плащат цялото огледало. Продават ли някаде само стъкло и колко струва, че ако е 10 лева, не си заслужава да горя бензин и нерви до застрахователя. Съответно ако не се намира само стакло да не ми платят само него и да кажат оправяй се, а аз да трябва да купувам цяло станично огледало, в случая май трябва да г о дотроша и тогава да отида Разчитам на вашите съвети!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каско - странично огледало
Collapse
X
-
sev написа:зависи от застрахователяиначе има и само стъкла - колеги са купували за Ауди, Мерцедес...обаче са скъпичкисигурно имаш и подгряванеходи си при застрахователя, но май ще е най-добре да им кажеш че е щета на паркингFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re: Каско - странично огледало
blader написа:Здравейте колеги,По време на отпуската в района на Синеморец(две коли трудно се разминават) един с Ауди Б4 ми отнесе страничното огледало. По скоро профуча не се прибра достатъчно и стана удар огледало в огледало, неговото не мръдна,!Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Re: Каско - странично огледало
lu40 написа:blader написа:Здравейте колеги,По време на отпуската в района на Синеморец(две коли трудно се разминават) един с Ауди Б4 ми отнесе страничното огледало. По скоро профуча не се прибра достатъчно и стана удар огледало в огледало, неговото не мръдна,!FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Колеги, а вие не забелязахте ли, че повечето коли по този път са с прибрани леви огледала? Трябва много внимание, щото може насрещният шофьор да не държи толкова на колата си колкото ние на нашите. И тук важи правилото - по-умният отстъпва и ако се наложи, излиза малко от пътя (макар че точно там е бая височък асфалта).Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Явно е до късмет цялата работа. Един път като излизахме от паркинг за мой ужас видях дясното огледало прибрано плътно до стъклото, като на новите Мерцедеси, джипове и т.н., а то по принцип не мърда изобщо, защото е ел. огледало и е захванато отдолу с 2-3 болта. Слязох и го бутнах обратно, то щракна и се намести като преди. Как не е счупено още нямам идея, беше плътно залепено до стъклото.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Колеги, а вие не забелязахте ли, че повечето коли по този път са с прибрани леви огледала? Трябва много внимание, щото може насрещният шофьор да не държи толкова на колата си колкото ние на нашите. И тук важи правилото - по-умният отстъпва и ако се наложи, излиза малко от пътя (макар че точно там е бая височък асфалта).Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
аз винаги като се раминавам с някой, било на малка уличка или на извънградско оставям място колкото той да се събере, а на мен отдясно си оставям аванс. няколко метра преди да се срещнем се свивам към аванса. на извъндрадско особенно е много полезно, имам много място за реакция. е в редки случай не сам единствения дето го знае номера и този отсреша не се дърпа, но това е рядко. така се пазят огледалата и не самоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
аз винаги като се раминавам с някой, било на малка уличка или на извънградско оставям място колкото той да се събере, а на мен отдясно си оставям авансShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
spark написа:Явно е до късмет цялата работа. Един път като излизахме от паркинг за мой ужас видях дясното огледало прибрано плътно до стъклото, като на новите Мерцедеси, джипове и т.н., а то по принцип не мърда изобщо, защото е ел. огледало и е захванато отдолу с 2-3 болта. Слязох и го бутнах обратно, то щракна и се намести като преди. Как не е счупено още нямам идея, беше плътно залепено до стъклото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар