здравеите колеги имам няколко въпроса1.възможно ли е след смяна на ролки и ремъци да ми се полу4е сълзене от гарнитурата от към ремъците в този у4астък 2.маслото ми е за смяна сега е на минимум за 10000 км съм долял около 150 гр. възможно ли е да е от това сълзенето3.дайте ми някви съвети сам да се оправя щото се намирам в Гърция а тук майсторите са ужасно скъпи АВТОМОБИЛ МАРКА ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 1999Г 300 000 КМ извинявам се за буквата 4 не мога да я открияКато за първа тема много зле.Прочети правилата на форума.Заглавието е модерирано."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 сълзи от гарнитурата.
Collapse
X
-
Re: ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 сълзи от гарнитурата.
dimaka1980 написа:здравеите колеги имам няколко въпроса1.възможно ли е след смяна на ролки и ремъци да ми се полу4е сълзене от гарнитурата от към ремъците в този у4астък 2.маслото ми е за смяна сега е на минимум за 10000 км съм долял около 150 гр. възможно ли е да е от това сълзенето3.дайте ми някви съвети сам да се оправя щото се намирам в Гърция а тук майсторите са ужасно скъпи АВТОМОБИЛ МАРКА ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 1999Г 300 000 КМ извинявам се за буквата 4 не мога да я открияКато за първа тема много зле.Прочети правилата на форума.Заглавието е модерирано."Модераторски екип на fiat-bg.org"
-
Tornado написа:Нищо не прави по колата карай си я така 150 гр, за 10000 км. са ок.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Tornado написа:Нищо не прави по колата карай си я така 150 гр, за 10000 км. са ок.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар