така първо проблема днеска си замервах АБ с китайски милтицет и какво се получи на празен ход са измервамията:без нищо пуснато 13.6-13.7 при обороти от 1000-2000с фарове къси, дълги и халоген и парно ма 4 степен 12.7-12.8 1000об на 2000 става на 13.3Vта къде в Пловдив мога да го занеса да го погледнат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
май имам проблем с алтернатора
Collapse
X
-
fuel injekcion написа:мисля че е нормално.. според мен добре зарежда!
Коментар
-
колега, алтернатора ти е добре, изобщо не се занимавай с глупости, и да хвърляш пари на вятъра на мен каквли ли не дивотии ми бяха наговорили като си купувах нов акумулатор, не ми зареждало достатъчно незнам си какви глупости 2 години минаха от тогава никакъв проблем, стойностите бяха нещо подобно на твойте, ако си толкова мераклия купи си реле-регулатор ново за 70-80 лева и пак ще се скапе скоро време, така че, караш докато не се износят четкитеБрава 1.6
Коментар
-
Re: маи имам проблем с алтернатора
benzol написа:така първо проблема днеска си замервах АБ с китайски милтицет и какво се получи на празен ход са измервамията:без нищо пуснато 13.6-13.7 при обороти от 1000-2000с фарове къси, дълги и халоген и парно ма 4 степен 12.7-12.8 1000об на 2000 става на 13.3Vта къде в Пловдив мога да го занеса да го погледнатF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Реле-регулатора с четките и четкодържателя всичко е 35лв, поне за толкова го взех, сигурно и по-евтино може да се намери ако му се търси на човек.Определено си за смяна на реле-регулатора. При мен след смяната кове на 14.3V без значение какви консуматори съм му нацвъкал.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Мен също ми е 13.7-13.9 непрекъснато. Ниски, високи обороти, топло, студено, само като навключа всичко пада на 13.6-13.7, като са само фарове и парно си е пак 13.7-8. За мойта кочинка е около 50 кинта ориентировъчно п.с.по аутодата на моя алтернатор пише при 6000 оборота 14В/75-85А смятам е нромално за празен ход 13.7-8 п.п.с.за пръв път да си намеря в това чудо каквото ме интересува за колатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
акумулатор
А има страница в сайта на форумаhttp://www.fiat-bg.org/index.php/sol...7-accuМини през някои акумулаторджия да го замери и тогава той ще ти каже какво да правиш
Коментар
-
Re: акумулатор
kluchar написа:А има страница в сайта на форумаhttp://www.fiat-bg.org/index.php/sol...7-accuМини през някои акумулаторджия да го замери и тогава той ще ти каже какво да правишФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Re: маи имам проблем с алтернатора
benzol написа:... без нищо пуснато 13.6-13.7 при обороти от 1000-2000...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Да попитам и аз за да не отварям нова тема.Проблема ми е следния след като ми се пусне перката и оборотите ми падат на 500 г/д иначе държи 850-900 оборота в минута.А когато пусна късите + дългите + халогените+ вентилатора на парното на макс + стоплянето на задния прозорец и оборотите ми падат до към 650-700Това нормално ли е според вас?Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
Re: акумулатор
kluchar написа:А има страница в сайта на форумаhttp://www.fiat-bg.org/index.php/sol...7-accuМини през някои акумулаторджия да го замери и тогава той ще ти каже какво да правишNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар