Колеги имам съвсем леко сълзене на антифриз от горния тънкия маркуч на казанчето на антифриза, през който връща системата антифриза в казанчето, за около 4-5 месеца едва се забелязва че леко е текло, скобата е от тия дето не могат да се стягат с отверка, ако сложа до скобата от дясната и страна една свинска опашка и я пристегна, дали ще стегне добре, и дали като минава топлия антифриз през маркучето, свинската опашка ще отпусне?Заслужава ли си пробата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свинска опашка вместо метална скоба?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Със скоба става, обаче внимавай да не се откъсне щуцера на казанчето.Там им е слабото място.Така беше при мен, но се оказа че маркуча и скобата си бяха вред, а щуцера беше спукан в основата си.LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
FIAT STILO 1.6 16V 2002г.
Коментар
-
Вземи изкърти тая скоба с една отверка и си сложи скоба дето се затяга с винт за 20 стотинки и не се занимавай да си блъскаш главата с глупости.Работата е за 3 минути и е на удобно място.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Аз не съм виждал скоба от тези стягащите дето не може да се вади като я развъртиш напълно! Така че бягяй до близката железария и действаи.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Аз не съм виждал скоба от тези стягащите дето не може да се вади като я развъртиш напълно! Така че бягяй до близката железария и действаи."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
nelegalniq написа:Виждал съм свински опашки сложени на маншоните на каретата. Така че щом държи на това място сигурно ще издържи и на един маркуч за вода като достягащо средство.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nelegalniq написа:Виждал съм свински опашки сложени на маншоните на каретата. Така че щом държи на това място сигурно ще издържи и на един маркуч за вода като достягащо средство.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар