С външен термометър боднат в антифриза. Или само контактно допрян и затапен датчик. Мога да ти помогна евентуално събота или неделя, но трябва да ме посетиш. Иначе си играеш на тъмно с колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
обезвъздушаване на фиат брава 1.4
Collapse
X
-
Става, но към показанията му прибави 4-5гр. защото там не е толкова топло. Освен това, като измериш там, ще е полезно да поставиш същия този термометър максимално близо до температурния датчик. Долепи го с топлопроводяща силиконова паста на метална повърхност близо до датчика. По-този начин ще се хване и евентуалната грешка от уреда и измерването. Един вид диференциално мерене. Самото мерене изисква време. Трябва да изчакваш показанията да спрат да мърдат. Системата трябва да се темперира.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
както по горе писах.Вкарах кабела от мутицета в казанчето.Стрелката като стигна средата на мултицета ми показа 90гр.по това си мисля,че е вярня температурата която ми показва на таблото"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
ilian4o88 написа:Да.Като карам градско стрелката седи както съм показал на снимката,а извънградско стрелката пада на половината.
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:ilian4o88 написа:Да.Като карам градско стрелката седи както съм показал на снимката,а извънградско стрелката пада на половината.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар