Здравейте колеги да попитам къде се намира датчика на Пунто 1.1 95та този който подава инфо към EКУ-то. И може ли да се тества по някакъв начин дали работи правилно ? Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температурен датчик Пунто 1.1
Collapse
X
-
По скоро мисля че на студен двигател дава грешно инфо на ЕКУто и от там се бърка стъпковия мотор и не държи никакви обороти първите 1-2 мин след запалване на студен мотор след това оборотите не мърдат и всичко е наред затова мисля че не е проблем в стъпковия мотор.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
bboyd написа:Ако беше вързан само за таблото защо като го откача почва да ми работи 1 и после 2-ра скорост на перката. Компа се чуди кво да правиЕдинсвения датчик свързан с компа е тоя ня смукателния колектор до 4-та свещ и има един горе над дросела , те подават данни на компа
А тва че кат откачиш и трагва перката може да има някаква верига с реле която шунтира и включва перката в авариен режим ако наистина не работи датчика (което ме самнява но знам ли) А ти междо другото какво очакваш от студена кола ? Защо колата има термостат зада достигне по барзо нормална работна температура и да работи най-добре .Междо другото гледам че си и моно . Монотата имат един маркуч от долу под филтърната кутия които отива дирекно над изпускателните колектори с цел зимата да смуче топал въздух зада няма тея колебания ... Имаш ли го тоя маркуч нямаш ли го ?Сложен ли е там ?
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
bboyd написа:Ако беше вързан само за таблото защо като го откача почва да ми работи 1 и после 2-ра скорост на перката. Компа се чуди кво да правиНе са филмирай ... Компа участва само в подаването на искрата и смесването на горивната смес (бензин въздух) , в нищо друго ... Ако имаш климатик може да прай някви магарии , понеже там е взето под вминание ,че ако работи климатика перките се включват постоянно , и се подава сингал към компа да държи малко по високи обороти на празен ход (понеже климатика спъва мотора)
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар