Колеги здравейте. Имам пунто 1.1 бензин 55 коня. Имам голям проблем, не може да се развие една от свещите. Някакви идеи имате ли?МодерираноНарушена точка 1.12. от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затегнала свещ Пунто МК1 1.1 бензин
Collapse
X
-
Re: затегнала свещ
Petters написа:Колеги здравеите имам пунто 1.1 бензин 55 коня имам голям проблем немойе да се развие една от све6тите някакви идеи имателиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Re: затегнала свещ
BO написа:Petters написа:Колеги здравеите имам пунто 1.1 бензин 55 коня имам голям проблем немойе да се развие една от све6тите някакви идеи имателиBravo 1.9d 97г
Коментар
-
До скоро ползвах един спрей на Вюрт който беше идеален за резби които не искат да се развиват на принципа на течен азот защото като напръскам и правеше всичко в скреж ако те е страх да не развалиш резбата може и да го ползваш но е скъпичък май към 18 лв беше.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Такава свещ се развива на топъл двигател. Алуминия на главата има по-голям коефициент на разширение от стоманата на свещите. Има си и чалъми при развиването, малко напред-назад, с пръскане на лубриканти.Много неприятно е късането на свещ, става точно на мястото на дифтунгата.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
ivel написа:вече сме го пробвали-винаги на студен двигател,има и логика,нооооооо,трябва да се помисли защоFiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар