Колеги, как става изваждането на топката на скоростния лост на Мареа-та. Топката ми е кожена, но вече шевовете са накъсани от едната страна и ми се иска да си я сваля и съорветно да си я претапицирам някъде. Бих желал без никакви повреди да успея да я измъкна топката, така че моля да ми посочите точния начин за това. Съответно ме интересуват някакви кординати или препоръки за тапицер в София, който може да ми я претапицира същата с естествена кожа. Не желая да слагам друга поне за сега.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се вади/сменя топката на скоростен лост на Мареа?
Collapse
X
-
Първо, разкачи коженият калъф от пластмасите. Вдигни го нагоре, ще видиш има един пръстен, който го държи за топката. Свали и пръстена (тип закопчалка е), и тогава вече дърпаш смело нагоре, не се завърта нищо.Ако не разкачиш коженият калъф поне от долу, може да счупиш пръстена, и кожата ще пада от топката.
Коментар
-
Колега, ако по посочените начини .... или по други успееш да я извадиш , напиши как си го направил, че имам една кожена нова и искам да си я монтирам, но аз не успях чрез тези методи....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Един автотапицер ми претапицира топката с нова естествена кожа с абсолютно същия украсителен тигел, шито на ръка! Реално той ми измъкна топката с калъфа и после ми го намъкна обратно. Та, изглежда доста лесно. Иначе по-скоро мога да ви направя снимка как изглежда новата топка вече поставена.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар