Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Казанче за течността за чистачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казанче за течността за чистачки

Колеги някой може ли да ме светне как се сваля казанчето за чистачки на фиат браво. Аз развих разширителния съд на антифриза който е точно отгоре, успях да освободя и самото казанче, ама то направо си е казан то е около 7 л. и не мога да го извадя пречи ми някаква ламарина която не видях дали може да се сваля върху нея в кутия минават някакви кабели. Извинявайте че "няккъв" ми е половината речник но дали личи че не съм много наясно. Предварително благодаря

Re: Казанче за течността за чистачки

Dinko написа:
    Колеги някой може ли да ме светне как се сваля казанчето за чистачки на фиат браво. Аз развих разширителния съд на антифриза който е точно отгоре, успях да освободя и самото казанче, ама то направо си е казан то е около 7 л. и не мога да го извадя пречи ми някаква ламарина която не видях дали може да се сваля върху нея в кутия минават някакви кабели. Извинявайте че "няккъв" ми е половината речник но дали личи че не съм много наясно. Предварително благодаря
    здравей колега и аз на темпрата съм се опитвал и така и не успях да го сваля ,накарая стигнах до заключението че най вероятно се сваля надолу, маха се гумата пластмасовия подкалник и казанчето се изважда дали съм прав не знам който го е правил да казва :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

така е при темпра както си го мислил.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

така е сваляш пластмасата под калника махаш маркучета и др екстри поразвърташ тук там и се сваля
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Благодаря ще пробвам

Коментар

Working...
          X