Колеги, таблото ми не запомя изминатита километри, "ресетва" се преди да запомни изминатото разстояние, прави го и в движение и като загася колата. Няма точно определен момент в който се случва!Освен това стрелката на температурата като достигне 90, изведнъж(рязко) се покачва на някаква измислена стойност а след време пак си застава в нормално положение!Вчера таблото умря, всички стрелки изгснаха, но лампичките работеха! После се събуди и се нулира и големия километраж, (викам си, еее чисто нова кола си имам) а още по късно си дойде на старата стойност, която след "ресет" си стои винаги една и съща!Един приятел ми каза, че възможно датчика за скоростта да е прецакан и да дава някакви пикове ли нещо подобно и по този начин да обърква таблото!Ако се сещате възможи причини за този БЪГ, моля споделете И варианти за диагностика или преглед на таблото при някой изпитан човек.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таблото е с нечовешки БЪГ :)
Collapse
X
-
Все пак, имате ли идея как да тествам датчиците, масата на таблото или студените спойки?Аз не съм много на "ТИ" с тези джаджи и за това търся някой който е сигурен за начина по който мога да открия проблема!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар