Не можах да намеря такава тема чрез търсачката , ако можете да ме насочите към теми или просто някой ако е правил такова нещо да сподели . Има ли начини да се монтира подлакътник от Мареа във Браво или да купувам китайски подлакътник от някой магазин . Благодарен съм всеки който сподели опит .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подлакътник от Мареа може ли във Браво
Collapse
X
-
Както Недялко каза, може. Теми колкото искаш има в раздела.Ето ти едно ръководство. Задължително ти трябва планката за закрепване зад ръчната. Въздуховодите също, макар че може и без тях, то и без това не духа хич отзад. Ама планката задължително!
Коментар
-
Re: Подлакътник от Мареа може ли във Браво
sasho01 написа:Не можах да намеря такава тема чрез търсачката , ако можете да ме насочите към теми или просто някой ако е правил такова нещо да сподели . Има ли начини да се монтира подлакътник от Мареа във Браво или да купувам китайски подлакътник от някой магазин . Благодарен съм всеки който сподели опит .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Подлакътник от Мареа може ли във Браво
[quote="S_BANKOV"]sasho01 написа:Иначе по темата, става перфектно, като се взема подлакътника с тунела, въздуховодите, маншоните на скоростния лост и ръчната и се заменат, това е за 2 часа работа с бирата.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар