Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник от Мареа може ли във Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подлакътник от Мареа може ли във Браво

Не можах да намеря такава тема чрез търсачката , ако можете да ме насочите към теми или просто някой ако е правил такова нещо да сподели . Има ли начини да се монтира подлакътник от Мареа във Браво или да купувам китайски подлакътник от някой магазин . Благодарен съм всеки който сподели опит .
    FIAT BRAVO

вземай го, няма проблеми
    Брава 1.6

Коментар

Както Недялко каза, може. Теми колкото искаш има в раздела.Ето ти едно ръководство. Задължително ти трябва планката за закрепване зад ръчната. Въздуховодите също, макар че може и без тях, то и без това не духа хич отзад. Ама планката задължително!
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Re: Подлакътник от Мареа може ли във Браво

sasho01 написа:
        Не можах да намеря такава тема чрез търсачката , ако можете да ме насочите към теми или просто някой ако е правил такова нещо да сподели . Има ли начини да се монтира подлакътник от Мареа във Браво или да купувам китайски подлакътник от някой магазин . Благодарен съм всеки който сподели опит .
        Хайде на бас че изобщо не си търсил. Има поне 100 такива теми. Иначе по темата, става перфектно, като се взема подлакътника с тунела, въздуховодите, маншоните на скоростния лост и ръчната и се заменат, това е за 2 часа работа с бирата.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Подлакътник от Мареа може ли във Браво

[quote="S_BANKOV"]
          sasho01 написа:
          Иначе по темата, става перфектно, като се взема подлакътника с тунела, въздуховодите, маншоните на скоростния лост и ръчната и се заменат, това е за 2 часа работа с бирата.
          +1 Трябва да вземеш всичко както е описал Банков.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Благодаря колеги , сега търся подлакътника със всичките екстри .
            FIAT BRAVO

Коментар

Подлакътникът не е само от Мареа, в Брава е същия.

Коментар

гледай да има маншони за ръчната и за скоростния лост, и да има дупка за копчетата за огледалата друго не ти трябва, с тия пикливи въздуховоди изобщо не се занимавай, а пък отзад с една шайба от нагревател за бойлер 3 киловата става идеално за планка + 1 дълъг болт
                Брава 1.6

Коментар

ogi28b написа:
                  Нещо ново което научих. Не знаех че ими и изпълнение при Брава с подлакътник.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    ogi28b написа:
                    Нещо ново което научих. Не знаех че ими и изпълнение при Брава с подлакътник.
                    Има, ама друга освен неговата, не съм виждал с подлакътник .
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Всички ELX след 98ма имат подлакътник. Не съм виждал друга, която да е такава разновидност и да няма.

Коментар

Ако не намериш въздуховода не е проблем да се направи и със стар маркуч от прахосмукачка (при мен не е точно така, само в началото защото има разлика при извода за Brava и Marea)
                        Прикачени файлове
                        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Сега намерих и снимките, та имах предвид че при някои входа за въздуховода е с ЕДИН правоъгълен вход(Предполагам Marea), а при някои (мисля Brava и Bravo) е с ДВА кръгли, от там идва и разминаването с монтажа, ето и няколко снимки за да се разбере:
                          Прикачени файлове
                          Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                          Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Тва Българина е срашен какви ли не работи се изобретяват.
                            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                              Тва Българина е срашен какви ли не работи се изобретяват.
                              Търсим удобство в това което имаме
                              FIAT BRAVO

Коментар

Working...
                              X