Колеги вчера пътувах до Плевен вътре бяхме двама отпред и едно момче отзад на задната седалка и по неравностите чак вътре усещам как мирише на изгоряла гума Гумите и опират много, дайте идея как може да втвърдя окачването някак, казаха ми че имало някакви гуми се слагали между навивките на пружината да не се сгъва, какви са тези гуми и откъде може да се закупят? Отпред съм загънал ръба на калника нагоре, обаче отзад веждите са правени да не задържат влага и нямат ръб и няма как да го загъна Карал съм с 60 км/ч да не опира и пак търка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опират ми гумите
Collapse
X
-
Как да нямат ръб отзад. Има и то направо жесток ръб! Тея гуми за дето говориш не стават за нищо и само ще ти обърка работата на окачването.Или махни флацните или изрежи ръба.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Как да нямат ръб отзад. Има и то направо жесток ръб! Тея гуми за дето говориш не стават за нищо и само ще ти обърка работата на окачването.Или махни флацните или изрежи ръба.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Е добре щом си махнал ръба да не би да опират отгоре към вътрешната страна на калника ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
и аз на времето имах проблем с един голф 2 , джантите ми бяха обръщани / с голям борд/ и резултата беше същия.точно тогава сложих тези гумени уплътнения ,които се слагат на пружината и блокират една от намотките и.струваха около 3 лв за бр / аз лично ги намерих в един малък магазин за авто бои /возията става по твърда ,но лошото е че колата се повдига с 2-3сми пак проблема си остана отчасти, при натоварена кола и неравен път пак стържеше но по малко
Коментар
-
kiros написа:и аз на времето имах проблем с един голф 2 , джантите ми бяха обръщани / с голям борд/ и резултата беше същия.точно тогава сложих тези гумени уплътнения ,които се слагат на пружината и блокират една от намотките и.струваха около 3 лв за бр / аз лично ги намерих в един малък магазин за авто бои /возията става по твърда ,но лошото е че колата се повдига с 2-3сми пак проблема си остана отчасти, при натоварена кола и неравен път пак стържеше но по малкоHristian_Aleksiev написа:Ами гъзарията си иска жертви. режеш калниците и и правиш като при DTM шампионатаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар