Откачих я от буксата и реших да стартирам двигателя без нея- просто така за проба. Запали пущината и то без разлика от преди и без никакви видими различия по звука на двигателя обороти и т.н! Това ме озадачи - нали уж беше важен възел в цялата система. Докато намеря осцилоскоп за точна диагностика утре само ще премеря напреженията по нея. Това значи ли, че сондата ми не работи! Иначе по колата нямам забелешки, но съм си наумил да сваля разхода на бензин- 9- 9.5 умерено градско с много нощно каране по околовръсното е много! Верно,че само студена но тя бързо влиза в норми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
откачих ламбда сондата за проба
Collapse
X
-
откачих ламбда сондата за проба
брава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPGЕтикети: –
-
точно така нищо не се случва поне видимо, много пъти съм го споделял във форума но компа ти вече е отчел грешка в ландата и е минал на друг режим на работа в случея както казва Митко.Но и аз мисля че ще ти вдигне разхода но пробпробвай и сподели опа забравих да те поздравя много як подпис в часта за радиото :D :D :DHONDA I-VTEC
-
Todor_Gagovski написа:точно така нищо не се случва поне видимо, много пъти съм го споделял във форума но компа ти вече е отчел грешка в ландата и е минал на друг режим на работа в случея както казва Митко.Но и аз мисля че ще ти вдигне разхода но пробпробвай и сподели опа забравих да те поздравя много як подпис в часта за радиото :D :D :D
Коментар
-
младежа е 39 годишен и знае как се пише ламбда просто го пиша за по бързо ако това лично теб много те притеснява или ядосва ще си взема бележка за следващия път , защото и двете неща са вредни за здравето. А колкото дали еку то дали я разбира или не аз споделям моя опит за моята кола.Пък ти като много разбираш обади се във Фиат и им кажи въобще да не слагат ламбди сонди по евтино ще им легне.Направо ферари ще ти подарят за тази икономия.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:младежа е 39 годишен и знае как се пише ламбда просто го пиша за по бързо ако това лично теб много те притеснява или ядосва ще си взема бележка за следващия път , защото и двете неща са вредни за здравето. А колкото дали еку то дали я разбира или не аз споделям моя опит за моята кола.Пък ти като много разбираш обади се във Фиат и им кажи въобще да не слагат ламбди сонди по евтино ще им легне.Направо ферари ще ти подарят за тази икономия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар