Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверка дали реални КМ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако се движи като такси всеки ден 5 години х12 мес. х7000 значи 420 000 ... да кажем, че като сменя съединител ще знам, че е някъде на 184 000 примерно (ако не е сменян) ... аз лично съм виждал мерцедес такси на 800 000 км ама с дизелов двигател естествено щото те правят един-два пъти по-малко обороти и се износват по бавно ... (по 7000 км/мес. го взех от примера на http://www.avtometan.com/bg/auto_systems_petrol.html)
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
      ако се движи като такси всеки ден 5 години х12 мес. х7000 значи 420 000 ... да кажем, че като сменя съединител ще знам, че е някъде на 184 000 примерно (ако не е сменян) ... аз лично съм виждал мерцедес такси на 800 000 км ама с дизелов двигател естествено щото те правят един-два пъти по-малко обороти и се износват по бавно ... (по 7000 км/мес. го взех от примера на http://www.avtometan.com/bg/auto_systems_petrol.html)
      А ето и човек познал верния резултат 4XX 000км. Може също така да са били полицейски, куриерски, фирмени и др. :D

Коментар

sstanchev написа:
        niko_ymn написа:
        А ето и човек познал верния резултат 4XX 000км. Може също така да са били полицейски, куриерски, фирмени и др. :D
        А може би са в пустинята? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 За тези които не знаят вица - сори :D
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

По принцип няма нищо сигурно в тоя занаят аз съм доволен от тва с което се сдобих при покупката , но мисля че е време за нещо след 2000 година та пак ше я има дилемата с километрите докато един ден живот и здраве не почнем да купуваме нови коли....Кажете нещо по въпроса за еърбега има ли някъде където сменят патроните? Неска като карах колата се загледах кога гасне лампата а именно - малко преди лампата на инжектора (незнам тва ОК ли е?) :D

Коментар

лампата ти е о.к.а колкото до патроните - чух че цената е около 800 лева
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Esper написа:
              Да ама замъка рухна когато разбрах комбинацията от бутони дето показва броя превъртания. 2 пъти, тоест 497к.
              А каква е комбинацията? Че моята все я смятам че е на 350 хил. (показва 150) - от които 40 к навъртях аз досега, но да не излезе че е на 550 ?!?

Коментар

Immortal написа:
                А каква е комбинацията? Че моята все я смятам че е на 350 хил. (показва 150) - от които 40 к навъртях аз досега, но да не излезе че е на 550 ?!?
                При контакт, натискаш едновременно <trip/total> + <Яркост>На дисплея на скоростомера се извеждат числа 01,02 или 03...Те показват колко пъти е превъртал километража т.е 01=199.999 км.

Коментар

Лошо... лошо...Излезе цифра 02, което според теб означава 399,999 плюс показанията от 151 хил. ... мдаааа. А "00" излиза ли някога? Да не би да показва номерът на поредно превъртане, т.е. от 0.0 км до 199.999 да показва 01, от 199.999 до 399.999 - "02" и така? Щото пък колицата добре върви за 550 хил км !?! Което още веднъж би било серизона реклама на марката.

Коментар

за Браво/а такава комбинация има ли? каква е ? от къде може да се потърси?
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                      за Браво/а такава комбинация има ли? каква е ? от къде може да се потърси?
                      на Браво/Брава май се превърта на 1 000 000и няма нужда от това :D но тук бях чел и за превъртане на 200 000
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Immortal написа:
                        Лошо... лошо...Излезе цифра 02, което според теб означава 399,999 плюс показанията от 151 хил. ... мдаааа. А "00" излиза ли някога? Да не би да показва номерът на поредно превъртане, т.е. от 0.0 км до 199.999 да показва 01, от 199.999 до 399.999 - "02" и така? Щото пък колицата добре върви за 550 хил км !?! Което още веднъж би било серизона реклама на марката.
                        За съжаление не помня от къде прочетох за тази проверка, но термина беше "брой превъртания".Тоест 00 би следвало да е до първите 200к. Но така или иначе инфото не беше официално и няма как да съм сигурен.Наскоро от любопитство погледнах една темпра, ’96 на Горубляне. Пишеше 95К с 01. Изглеждаше реално като вземем предвид състоянието на волан, педали. Но все пак говорим за Горубляне, трябва и това да се вземе предивид

Коментар

Working...
                        X